pacbusz Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 Witam, mam pytanie czy mieliście w swoim aucie taki incydent,że kasował się zegar, data i okresowy licznik kilometów, oczywiście akumulator był podpięty. Dzieje się to po jakimś tydzień dwa, ustawiam i gra, a po jakimś czasie znów, czy to coś poważnego i jak temu zaradzić? prosze o jakieś rozwiązanie. Pozdrawiam
mcm Opublikowano 16 Października 2010 Opublikowano 16 Października 2010 a odpalałeś auto przez kable bo aku nie dał rady :?:
pacbusz Opublikowano 16 Października 2010 Autor Opublikowano 16 Października 2010 nie, poprostu przyszedłem przekręciłem kluczyk i to już było
Konradoss Opublikowano 4 Lutego 2014 Opublikowano 4 Lutego 2014 a odpalałeś auto przez kable bo aku nie dał rady :?: Wiem, że watek suchar ale dzisiaj mnie taka przypadłosć dosięgnęła. Pacjent to b6. Pożyczałem prąd innemu samochodowi i ... zonk. Po nocy rano zegar 12:00 data 01.01.2003. Ustawiłem, po wyłączeniu silnika po ok. 5 minutach następuje wykasowanie zegara i daty. Widze, ze wskazówka prędkościomierza przy przekręceniu kluczyka drży. Podpowiecie co się stało i jak temu zaradzić?
Rekomendowane odpowiedzi