MoKrY Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 witam mam problem bo po wlamie do samochodu nic nie chce działać, swiatla nawet wycieraczki zamki polamane stacyjka popsuta wnetrze zdemolowane bo mialem blokade, samochodem nie da sie jeździć poratujce co to może być z tą elektryką? prosze piszcie tylko konkrety i chcialbym aby mod jakiś nadzorowal i kasował co zbędne bo już nie mam siły, tyle sie nawalczyłem zero mobilności a semestr sie zaczyna w poniedziałek, ratujcie
marcin j Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 Wspolczuje, przykra sprawaw.Przedewszystkim wiazki kabli pod obudowa kolumny kierownicy posprawdzaj.
MoKrY Opublikowano 28 Września 2007 Autor Opublikowano 28 Września 2007 http://moto.allegro.pl/item249069388_audi_a4_skrzynia_automat_polosie_rozrusznik_.html czy ten lewarek podejdzie do mnie? p.s. udało sie uruchomić elektryke teraz cala mechanika, czyli wszystko co połamane, popękane, i komplet zamkow ze stacyjką :/[br]Dopisany: 28 Wrzesień 2007, 11:30 _________________________________________________halo jacyś znawcy tematu sie znajdą? może ktoś robił przekładke z anglika i powie mi czy pasuje lewar do wersji prawostronnej?
marcin j Opublikowano 28 Września 2007 Opublikowano 28 Września 2007 manual powinien pasowac, bo skrzyniia jest taka sama. a ty masz aftomata, bo już nie wiem teraz.
grzanek85 Opublikowano 28 Września 2007 Opublikowano 28 Września 2007 jeśli chodzi o części z anglika to wszystko co na konsoli środkowej tj lewarek itp to jest to samo. A jeśli chodzi o zamki to kumpel też miał ostatnio włama i koleś mu poprzerabiał i ponaprawiał jego stare zamki tak że teraz ma dorobiony inny kluczyk a zamki te same. Nie wiem jak u Ciebie w mieście ale popytaj bo sporo taniej wyszło
Rekomendowane odpowiedzi