Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Pytanie o bns

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w temacie mam pytanie o bns, mianowicie czy mając w tej chwili kaseciaka chorusa a kupując bns-a wystarczy mi dokupić sam kosz 2 din czy muszę wymieniać cały tunel również?

Opublikowano

tunel idzie do podcięcia no chyba że chcesz ori to kupujesz tunel 2 din :blink:

musisz dokupić kosz 2 din no iprzejściówke z iso na iso 2

do tego jeszcze klimatronik pod 2 din choć to też można przyciąć i wygląda oki

Opublikowano

mareko1 mam kosz 2 din i przejściówki na sprzedaż

nowe nieużywane - miałem zakładać do siebie ale kasa mnie zablokowała

jakby co napisz PW

Opublikowano

Chwila szukania i znalazłbyś info, że potrzebujesz np. przejściówkę ISO -> ISO 2 (dedykowaną pod RNS)

Opublikowano

Podłącze się pod temat, moim pierwszym modem w aucie będzie montaż radia 2din dokładnie takie: http://allegro.pl/audi-concert-iii-a4-b6-b7-cd-mp3-i1271400695.html Po wymianie klosza ten climatronic mocno trzeba ciąć?? I czym brzeszczotem?? :>

I czy do poprawnego działania takiego radia trzeba ciągnąc kable od licznika i dokupywać tą przejściówkę ISO. Przeglądałem sporo tematów ale nadal nie jestem pewien do końca co do montażu radia typu chorus 2din w miejsce ori 1din. Z góry dziękuje za pomoc :) :)

Opublikowano

Podłącze się pod temat, moim pierwszym modem w aucie będzie montaż radia 2din dokładnie takie: http://allegro.pl/audi-concert-iii-a4-b6-b7-cd-mp3-i1271400695.html Po wymianie klosza ten climatronic mocno trzeba ciąć?? I czym brzeszczotem?? :>

I czy do poprawnego działania takiego radia trzeba ciągnąc kable od licznika i dokupywać tą przejściówkę ISO. Przeglądałem sporo tematów ale nadal nie jestem pewien do końca co do montażu radia typu chorus 2din w miejsce ori 1din. Z góry dziękuje za pomoc :) :)

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=142028.0 tu masz temat o cięciu klimatronika

co do przejściówki to tak jak wyżej opisane z iso na iso 2

kable do licznika ciągniesz tylko poto aby wyświetlały sie info z radia na fisie ale to już powinieneś mieć

Opublikowano

Dzięki za szybką odpowiedz, jeszcze poszukam radyjka w dobrej cenie kupie wszystko co potrzeba i zakładam :)

Opublikowano
  • Autor

Powiedzcie mi w takim razie jeszcze czy trzeba robić adaptację vagiem jak w przypadku rns-e?

Opublikowano

..no pewnie że trzeba to zvagować :cool1: