Maxx1979 Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Witam obrobiła mi się śruba na odpowietrzniku siłownika sprzęgła, nie mam możliwości dokręcić go do końca, klucz przeskakuje a z odpowietrznika delikatnie cieknie, czy odpowietrznik przy zaciskach hamulcowych jest taki sam? czy ma inne wymiary? nie za bardzo wiem jaki zakupić nowy żeby pasował. Proszę o pomoc może ktoś ma taki siłownik na wierzchu i może sprawdzić wymiary odpowietrznika
Dev Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Witam obrobiła mi się śruba na odpowietrzniku siłownika sprzęgła, nie mam możliwości dokręcić go do końca, klucz przeskakuje a z odpowietrznika delikatnie cieknie, czy odpowietrznik przy zaciskach hamulcowych jest taki sam? czy ma inne wymiary? nie za bardzo wiem jaki zakupić nowy żeby pasował. Proszę o pomoc może ktoś ma taki siłownik na wierzchu i może sprawdzić wymiary odpowietrznika pozostaje Ci tylko wymiana całości na nowy oznaczenie TRW: PND230
Maxx1979 Opublikowano 20 Października 2010 Autor Opublikowano 20 Października 2010 Witam obrobiła mi się śruba na odpowietrzniku siłownika sprzęgła, nie mam możliwości dokręcić go do końca, klucz przeskakuje a z odpowietrznika delikatnie cieknie, czy odpowietrznik przy zaciskach hamulcowych jest taki sam? czy ma inne wymiary? nie za bardzo wiem jaki zakupić nowy żeby pasował. Proszę o pomoc może ktoś ma taki siłownik na wierzchu i może sprawdzić wymiary odpowietrznika pozostaje Ci tylko wymiana całości na nowy oznaczenie TRW: PND230 Mam rozumieć że odpowietrznik jest nietypowy ale nie będe wymieniał całego wysprzęglika z uwagi na to że sześciokątną śrube odpowietrznika zjadła rdza więc spróbuje czegoś takiego do dokręcenia tej obrobionej śruby choć taniej było by kupić sam odpowietrznik
Dev Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 urwiesz go albo uszkodzisz siłownik ale spróbowac zawsze mozna
Rekomendowane odpowiedzi