danio1987 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 koledzy gdzie sie znajduje puszka alarmu ponieważ mam kluczyk z orginalnie wbudowanym pilotem do alarmu gdy przyciskam któryś z nich to niema żadnej reakcji wymieniłem baterie w pilocie i nic bo myślałem że to może to jest przyczyną
wrclaguna Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 sprawdz przycisk w boczku ( kieszen z tylu ) moze masz wylaczona syrene
danio1987 Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 gdzie dokładnie, jaka kieszeń
wrclaguna Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 w tapicerce drzwi kierowcy :gwizdanie: zobacz tu rysunek http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=129290.0
danio1987 Opublikowano 23 Października 2010 Autor Opublikowano 23 Października 2010 niestety niemam żadnych przycisków w boczku i co dalej
wrclaguna Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 to pewnie jakis dokladany alarm masz poka kluczyc :gwizdanie:
supa Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Jaki dziwny, ja mam z trzema przyciskami. :>
tirkosz Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 pilot centralnego zamka daje sygnał, natomiast zamek niereaguje.gdzie szukać centralki żeby nie rozebrać całego autka.
wrclaguna Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 tak mi sie wydaje ze chyba nie masz alarmu sprawdz Vagiem jaki masz numer Modul Komfortu , wtedy bedziemy wiedziec co i jak
sopel_prusa Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Tirkosz ja osobiście spotkałem się z 3 miejscami - u mnie znajduje się w bagażniku przy pompce centralnego zamka a u kolegów albo przy kierowcy lub przy akumulatorze pod maską
wrclaguna Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Tirkosz ja osobiście spotkałem się z 3 miejscami - u mnie znajduje się w bagażniku przy pompce centralnego zamka a u kolegów albo przy kierowcy lub przy akumulatorze pod maską tak masz w B5 a tu temat o B6 a w modelu B6 tylko w pierwszej serii produkcyjnej może być zamontowany oddzielny sterownik zabezpieczenia przed odholowaniem i kradzieżą . Poza tym sterownik zabezpieczenia przed odholowaniem i kradzieżą stanowi całość z centralnym sterownikiem systemu Komfort i w przypadku uszkodzenia nie może być wymieniony osobno Tak wyglada ow modul i miescil sie pod tylna kanapa czyli poszukaj jaki masz MK i bedzie wiadomo http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=129290.0
Rekomendowane odpowiedzi