Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zakladal ktos radio Pioneer do A4 B5 z systemem Bose????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja podłączałem kolego ;) I to całkiem niedawno, trzeba tylko zrobić mały manewr z kabelkami aby puścić zasilanie na wzmacniacz aby tyła zaczął grać. Nie chciało mi się bawić z lutowaniem kabelków z kostki mini iso więc kupiłem na allegro przejściówkę, tylko że i tak trzeba do niej podpiąć zasilanie z dużej kostki. czyli i tak trzeba kabelek odpowiedni podłączyć. Jak dobrze poszukasz to znajdziesz schemat kostki iso audi to zobaczysz pod który trzeba się wpiąć aby prąd popłynął, ja akurat nie jestem przy swoim kompie to nie mam jak Ci tego schematu podpiąć ale jak poszukasz to na forum tutaj znajdziesz.

Jeszcze jeden problem jaki napotkasz to to iż radio nie zapamiętuje ustawień, wtedy w przejściówce z dużej kostki iso audi na kostkę pioniera masz dwa kabelki od zasilania - u mnie to był czerwony i zółty - trzeba je zamienić i wtedy radio ma podtrzymanie i wszystko hula.

Inną kwestią jeszcze jest skalibrowanie głośności tylnych głośników, można dokupić specjalne urządzonko ale ja to skorygowałem ustawieniami radia i wszystko pięknie gra ;)

Opublikowano

Bo widzisz ja to mam podlaczone tj mowisz!! Chyba tj mowisz!! I gra Ladnie gra z ustawieniami i pamiecia wiedzialem jak zrobic!! Ale przy wlaczaniu przelaczaniu CD na FM mam taki strzal w Glosniku i tak samo na przelaczaniu EGUALIZERA tak samo strzela!! Dlaczego!??

http://www.allegro.pl/item248242380_adapter_audi_vw_gniazdo_mini_iso_4_wyjscia_f_vat.html

takie cos zamontowalem pod to

I jaki masz model radia???? Bo ja Pioneer DEH 5800 MP Jakos Tak

Opublikowano

Ja mam Pioniera DEH-3730MP. Dokładnie taką samą przejściówkę wykorzystałem jak ty i u mnie żadne strzały nie występują, wszystko odbywa się tak jak powinno więc nawet nie wiem co Ci poradzić i gdzie szukać rozwiązania problemu.