grzegorzxl Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 mam pytanie raz na kilka przekręceń kluczyka kontrolki słabiej świecą i delikatnie mrugają jak ponownie przekręcę to czasem dobrze a czasem dalej to samo i jak odpalę wtedy gdy kontrolki słabiej świecą i wrzucę wsteczny bieg to albo silnik zgaśnie albo zapali się abs i szarpnie delikatnie silnikiem ale nie zgaśnie czytałem na forum wykorzystując szukajkę że to może być kostka stacyjki ale wolę się upewnić zanim pojadę do mechanika na jej wymianę dodam że wcześniej pojawiał się jeszcze wykrzyknik -kontrolka hamulca i 3 piknięcia z tego co doczytałem to słaby aku ale teraz to ustało ale ten wyżej problem pozostał Mam prośbę o nie kasowanie tego posta i pomoc w mojej sprawie Dziękuję i Pozdrawiam
malinamm1 Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Na 99% kostka stacyjki. Miałem niedawno ten sam problem. Wyczyściłem styki w kostce i narazie pomogło
geloo Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Grzegorzxl mam pytanie jak rozwiązałeś problem ztymi kontrolkami bo właśnie mam ten sam problem w mojej a4 pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi