TomMaster Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Witam Niestety z mojej książeczki z radia jakiś sprytny Niemiec wydarł karteczkę z kodem do radia. Czy istnieje możliwość zczytania kodu z tego radia? Radio jak narazie działa, pewnie do pierwszego odłączenia akumulatora. I druga sprawa, czy mógłby ktoś wstawić link do polskiej instrukcji tego radia. Pozdrawiam
paweu1 Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Polskiej instrukcji chyba nie ma. Dobry elektronik powinien poradzić sobie z kodem.
fabi_wgw Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Polska instrukcja jest, ale w wersji papierowej, mam taką. Radio kasetowe chorus z gałką na środku. Jak będę miał czas to zeskanuję i gdzieś umieszczę.
TomMaster Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 Polska instrukcja jest, ale w wersji papierowej, mam taką. Radio kasetowe chorus z gałką na środku. Jak będę miał czas to zeskanuję i gdzieś umieszczę. Dzięki, najlepiej w tym poście
fayera Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Jak auto wyjechało z tym radiem z fabryki to nie będzie chciało kodu po odpięciu aku. A jak nie to magik od elektroniki.
TomMaster Opublikowano 27 Października 2010 Autor Opublikowano 27 Października 2010 Jak auto wyjechało z tym radiem z fabryki to nie będzie chciało kodu po odpięciu aku. A jak nie to magik od elektroniki. Raczej wyjechało bo wszystkie papiery z auta i papiery radia są razem- orginalne, ale czy nie będzie chciało kodu, nie wiem, może ktoś to potwierdzić ??
kadis Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Witam Ja niestety tego nie potwierdzę . Moje radio też było orginał , a jednak zawołało o kod Cena - 50 zł , myślę że jest to do przyjęcia . Pozdrawiam cześć.
fabi_wgw Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Tu jest instrukcja PL http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=8674954#8674954
przemciotorun Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 u mnie radio tez wyjechalo z autem z fabryki i lipa po odlonczeniu aku
fabi_wgw Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Jeżeli do radia dopisany jest VIN samochodu to radio nie pyta o kod. W radiach I generacji nie ma możliwości dopisania VINu do radia, więc pyta się o kod po odłączeniu zasilania.
koper84444 Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 fabi_wgw, wrzuć to też na jakiegoś sendspace'a, a nie tylko na elektrodę. Nie każdy z a4-klub.pl ma tam konto i punkty na transfer.
chriss Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 fabi_wgw, wrzuć to też na jakiegoś sendspace'a, a nie tylko na elektrodę. Nie każdy z a4-klub.pl ma tam konto i punkty na transfer. Popieram kolege
mrog Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 fabi_wgw, wrzuć to też na jakiegoś sendspace'a, a nie tylko na elektrodę. Nie każdy z a4-klub.pl ma tam konto i punkty na transfer. Popieram kolege ja też poproszę. Jeszcze jedno do kiedy w takim razie były radia I generacji bo niem mam kodu i wole nie ryzykować.
TomMaster Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 Znalazłem serwis który zadeklarował się rozkodować to radio za 30 zł. Pozdrawiam i dzięki za instrukcję.
koper84444 Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Z uwagi na to, że kolega fabi_wgw sępi na punkty na elektrodzie nawet od użytkowników a4-klub.pl, wrzucam instrukcję obsługi Chorusa pobraną z elektrody od fabi_wgw na sendspace'a. Link: http://www.sendspace.pl/file/de188c71d3a01b2fa64ecac
Rekomendowane odpowiedzi