Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Nawigacja/Radio Becker Traffic pro - pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Od niedawna jestem w posiadaniu Wspaniałego auta - AUDI A4, 1999r. 110KM TDI. W wyposażeniu mam również radio z nawigacją Becker Traffic Pro. Niestety wszystko jest w języku niemieckim, jednak pomimo mojej znajomości języka niestety nie ma w niej POLSKIEJ mapy. Są wszytkie inne -> Angora, Francja, Watykan, Portugalia.... nie ma Polski...

Radio jest oczywiście oryginalne, mam kod, wszystkie książki, jedną płytę z mapą tych wszystkich państw - ale niestety w instrukcji ani słowa o Polsce.... czyżby tu nei było żadnych dróg ??

Prosze Was o szybką pomoc - doradźcie co i jak zrobić, aby korzystac z tej nawigacji w radio samochodowym.... [br]Dopisany: 03 Październik 2007, 21:10 _________________________________________________Radio o które pytam wygląda tak:

Ma dwie różnice względem tego co widać tutaj:

1. zamiast TrafficPro moje ma napis NAVISYS

2. zamiast harman/kardon moje ma napis BECKER TRAFFIC PRO

4773_large.jpg

Z góry dzięki za pomoc!! :a4fan:[br]Dopisany: 04 Październik 2007, 14:44 _________________________________________________Dziś pytałem na stacji, gdzie montują CB radia i inne... Facet powiedział, że trzeba własnei zmienić oprogramowanie, ale i tak - pokrycie będzie max 75%.

Najgorsze było wtedy, kiedy usłyszałem cenę.... 1000 zł :shocked: --- Kurka, przecież za taką kasę kupię sobią nowiutką nawigację odrębną o wiele bardziej pokrytą na obszarze Polski.... nikt naprawdę nic nei doradzi ?

Opublikowano

Witaj mam tę nawigację również i fakt faktem nie mam PL menu mam natomiast mapy Polski jednak jak dla mnie są słabe. Ale jeśli chodzi o mapy niemiec czy czech, sa swietne. Napisz na GG:1916089

Pozdrawiam.