mazigt Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Witam, szukałem na forum kawalek czasu, i nie znalazłem. Poszukuje zdjęcia lub przekroju tłumika końcowego w B5 AFN, wiem ,że jest on komorowy. Jak ktoś ma takie zdjecie to bylo by super Pozdrawiam [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 13:02_________________________________________________Widać , ze nikt nie posiada takich informacji, Mam jeszcze jedno pytania, Jaka jest fabryczna średnica wydechu między tłumikiem środkowym a końcowym? Bo potrzebuje kupic opaske, ale nie wiem jakiej średnicy. Pozdrawiam.
Digit Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 średnica 55mm , a zdjęcie tłumika znajdziesz na alledrogo np http://allegro.pl/tlumik-wydech-koncowy-audi-a4-b5-1-9-tdi-avant-i1311595203.html
mazigt Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 Już za późno kolego.. i dane które mi podałeś są złe, bo średnica jest równa 50mm, a po za tym nie taki typ tlumika mam.. Ale dzięki za pomoc. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi