Tops Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witam wszystkich Audimaniaków z Kujawsko-Pomorskiego! Od niedawna jestem posiadaczem A4 B5 Avant z silnikiem 1,9 TDi AJM z 2000r. a od 2 lat mieszkam w Toronto i na wstepie juz zapytam: jaki warsztat polecicie w tym pieknym miescie? sa tu jacys Torunianie?
przemciotorun Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 aktywnych nie za duzo.... co do twoich problemow to poczytaj forum, zainwestuj w kabel i spróbuj samemu przy pomocy forum zdiagnozowac auto, bo bo polecic warsztat jes ciezko... bo nawet moj mechanik do ktorego stawiam wszystkie moje auta od 8-9lat troche zaczal mnie wkur....
przemciotorun Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witamy, zapraszamy do czytania watku kuj-pom i czynnym uczestniczeniu w spotach
DamianIno Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witamy, zapraszamy do czytania watku kuj-pom i czynnym uczestniczeniu w spotach No ja czekam na jakis wiekszy spocik,bo chetnie bym sie wybral pierwszy raz(jezeli tylko praca pozwoli)Jest jakis termin juz znany??
jedrekx Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 podejrzewam, że pewnie po świętach dopiero.. może by się coś udało zorganizować jeszcze w tym roku? jakoś wieczorkiem?
DamianIno Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 jezeli cos bedzie postaram sie byc:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi