Koczis Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Witam. Wiem, że pytanie może wydawać się zabawne, ale nie ma mojego kodu w dekoderze podanym w FAQ, a było podobno kilka różnych czarnych. Na wlepce mam: LZ9Y/LZ9Y natomiast w wyciągu ze świadectwa homologacji w rubryce kolor jest: czarny 8L8L. Szukam zderzaka tył i czy jest na nim (np. od wew strony) jakaś informacja jaki to kolor, pytam bo często sprzedający ma sam zderzak i podaje w ogłoszeniu że "czarny", a ja szukam takiego, którego tylko założę bez malowania itp. Dzięki
Kolkov Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 z podanej w FAQu stronki wynika, że Twój lakier był używany w 2005r , ale nie w A4 oczywiście nie można temu wierzyć na 100%, bo to różnie bywa... http://www.automotivetouchup.com/choosecolor/choosecolor.aspx?year=2005&make=Volkswagen&model=All%20Models LZ9Y - Phantom Black Pearl natomiast 8L8L - Desert Green Pearl Być może Twój w 2005r, był pomazany w kolor z pakietu Audi Exclusive, który później wprowadzili do serii, ale tego 8L8L nie czaję w ogóle
Koczis Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 Autko jest z 25.12.2004, ale modelowo to B7 i był kupiony w 2.2005(salon PL). Czy po vin-ie da radę sprawdzić kolor, jeśli tak to mam taki: WAUZZZ8E45A444305 P.S. czy te czarne dużo się od siebie różnią, czy na aucie nie będzie widać różnicy, bo w końcu ten lakier ma już parę lat i niestety kilkadziesiąt myjni automatycznych za sobą czyt. zmatowiały na bokach(poprzedni właściciel).[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 19:20_________________________________________________OK. nareszcie się doszukałem i wychodzi, że mam: LZ9Y/L8 czyli: Phantom Black Pearl. Jeśli się mylę to proszę o info, jeśli nie to temat do zamknięcia. Dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi