Sek Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Koledzy pomozcie bo mam klopot chcialbym zarzucic do mojej xenony taki zestaw z allegro ale mam stary typ lamp oczywiscie chce je zmienic i napewno nie beda to zadne angel eyes, chrom czy black chce normalne po lifcie ale czy do tych lamp moge zalozyc bez problemu te przetwornice i wcisnac w nie te zarniki czy musze specjalne lampy do xenonow kupic on sa troche drogie
ykk Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Powinny pasowac.. Jesli masz zarnik pod H7. Ale oczywiscie lepsze by byly ori xenony.. Na przyszlosc uzywaj wiecej znakow interpunkcyjnych
Sek Opublikowano 7 Października 2007 Autor Opublikowano 7 Października 2007 Ok, sory za te znaki ale to tylko z powodu mojego lenistwa. Tak mam na h7 ori xenony sa za drogie nie stac mnie na nie. A jak to jest z tymi firmami produkujacymi te lampy, ktore lepsze Depo czy Valeo bo sa jeszcze chyba jakie Ykk czy jakos tak
ykk Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Jak masz tylko mozliwosc to bierz Valeo.. :th:
L.I.O.N Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Z lampek poliftowych możesz założyć właśnie wspomniane valeo,ale także takich firm jak DEPO lub TYC.Ponieważ one też produkują ,reflektory soczewkowe do a4(b5).Każde są na żarówy H7 więc jeśli będziesz miał palniki pod mocowanie na H7 to spokojnie zapakujesz xenon. Poza tym są przejściówki/adaptery z H7 na D2S więc nie ma najmniejszego no problem.Z tego co wiem DEPO robi reflektory/soczewy pod xenony na palniki D2S więc to dodatkowo ułatwia sprawe bo montaż staje się wtedy zabawą typu plug and play. Poprostu kupujesz reflektory ,stosowny zestaw wspomnianych xenonów i jest :th:
Sek Opublikowano 8 Października 2007 Autor Opublikowano 8 Października 2007 O takie odpowiedzi mi wlasnie chodzi!!! :th:
endriuu Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 dokłady opis: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,16972.0.html
Rekomendowane odpowiedzi