wero2087 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Witam. Zakupiłem sobie lampy poliftowe w dobrej cenie jednak ich wadą jest to że odbłyśniki (te skręcone z soczewką) są nieco wypalone. Czy można je jakoś zregenerować, dać do chromowania czy coś takiego? Kupiłem już inny komplet od naszego klubowego kolegi i miały byś w stanie bardzo dobrym a okazały się także wypalone. Nie chce pisać od kogo kupiłem ale facet po prostu poleciał w h....a. Żeby uniknąć podobnej sytuacji chciałbym je zregenerować tylko czy się da?
Szamek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 da się to zrobić, koszt ok. 80zł od sztuki użyj a napewno znajdziesz
wero2087 Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 Razem 160zeta za obydwa...a myślałem ze będzie coś taniej
Armi Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Pisz od kogo kupiłeś, dlaczego inny ma się naciąć Kryjesz potencjalnego oszusta
wero2087 Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 Kupiłem od klubowicza Rafal1988Lodz Jak kolega mówił miały być w idealnym stanie. Odp: (Bez tematu) « Wysłane do: wero2087 : 23 Październik 2010, 17:55 » « Na tę wiadomość już odpowiedziałeś lub przesłałeś ją dalej. » http://img44.imageshack.us/i/20100822180.jpg/ mowimy o tym co na zdjeciu? Odblysniki i soczewka sa w idealnym stanie. Wyjete z uszkodzonych lamp.ORG oczywiscie. Niestety nie był to idealny stan gdyż jedna soczewka jest uszczerbana (może to wina transportu) ale one mi nie są potrzebne wiec ok, a co do odbłyśników obydwa niestety powypalane.
lolek3003 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 to samo bylo u mnie. jesli jest tak jak kolega wyzej pisze ze 80 za sztuke to mysle ze sie nie oplaca. ja kupilem dwa ori odblysniki z soczewka za 40 zl ...po wymianie jest jak zloto:) Podrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi