rem3dy Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Witam Tak jak w temacie. Nie wiem czy dzial odpowiedni, ale najbardziej pasuje mi ten . Gdy ruszam np spod swiatel to przez jakies 50-100 metrow slychac z okolic srodkowego panelu tak jakby jakies farfocle tam lataly Dzwiek podobny gdy bloto z opon uderza o nadkola. Oczywiscie to nie to, bo dzwiek slychac na kazdej nawierzchni i w kazda pogode. Myslalem, ze cos lata w nawiewie, wiec ustawilem wentylator na cala moc, ale tego efektu nie uzyskalem. Spotkal sie ktos z czyms takim?
Kimi Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Witam Tak jak w temacie. Nie wiem czy dzial odpowiedni, ale najbardziej pasuje mi ten . Gdy ruszam np spod swiatel to przez jakies 50-100 metrow slychac z okolic srodkowego panelu tak jakby jakies farfocle tam lataly Dzwiek podobny gdy bloto z opon uderza o nadkola. Oczywiscie to nie to, bo dzwiek slychac na kazdej nawierzchni i w kazda pogode. Myslalem, ze cos lata w nawiewie, wiec ustawilem wentylator na cala moc, ale tego efektu nie uzyskalem. Spotkal sie ktos z czyms takim? Ja mam to samo, ale przy hamowaniu i też nie za każdym razem. I taki lekko metaliczny
Rekomendowane odpowiedzi