Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Auto-SERWIS Wrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Auto-SERWIS

Audi, VW, Skoda, Seat

ul. Białowieska 1, Wrocław

(teren portu wodnego)

tel. 071 350 04 76

kom. 608 490 874

Pn-Pt 8.00-18.00

sob 9.00-15.00

Wszystko fajnie, szybko i nie drogo. Problem tylko w tym ze trudno o wolny termin

wczesniej niz 2 tygodnie.

Pozdrawiam serdecznie.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam.

Ze swoim A4 przeszedłem 2 serwisy (partaczy), aż trafiłem tutaj.

Polecam. Zajmują się tylko Audi, VW no i Seat i Skoda.

Teraz są na terenie giełdy samochodowej, czyli chyba na ul. Gnieźnieńskiej.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Auto Serwis Luboń

0 71 350 04 76

adres:

53-602, Wrocław, Gnieźnieńska 4 (teren giełdy samochodowej)

Robilem u nich rozrzad. Wszystko w porzadku, milo i fachowo.

Opublikowano

ja rowniez polecam, robilem b4 teraz rozrzad w a4 , mlode chlopaki ale zdelne:)

Opublikowano

ja mam średnie zdanie.... :disgust:

robiłem u nich rozrząd przodu nie zdejmowali i chyba mi za bardzo nagięli chłodnicę bo zaraz potem puściła

kąta wtrysku ustawiać za bardzo nie chcą po wymianie....albo nie potrafią.... mówili że pompa uszkodzona itp.

podjechałem pod garaż i sam sobie ustawiłem przy pomocy VAG i 2 kluczy.

Radzę uważać.

SZYCHA.

PS.

Pracuje tam "RUDY" i on jest z całej ekipy najbardziej bystry tylko trochę cwaniakuje.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam wsztystkich.

Swoją A4 serwisuje u nich od 2 lat i muszę przyznac że nie miałem najmnieszych problemów.

Obsługa fachowa, pracownicy rzetelni, tylko terminy...

Polecam dzwonic wszesniej i zapisywac się w kolejce.

Pozdrawiam.

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No niestety ale ja nie jestem zadowolony, pojechałem na przegląd zawieszenia i diagnozę co mi skrzypi w przednim kole. Przegląd zrobili i zdiagnozowali: lewą końcówkę drążka, tuleje tylnej belki oraz teraz najciekawsze obie poduszki pod silnikiem. Oczywiście sam koszt poduszek to jakieś 950 zeta z wymianą. Zdziwiło mnie to bo nic nie czułem żeby coś w silniku było nie tak. Pojechałem jeszcze do dwóch warsztatów i w każdym potwierdzili ta końcówkę jak i tuleje tylnej belki, natomiast poduszki mówili że są ok. Teraz quiz dlaczego na Gnieźnieskiej chcieli mi wcisnąć te poduszki? Czyżby wymiana samej końcówki drążka i tulejii tylnej belki była zbyt mało opłacalna?

No i jeszcze jedno jak pan wykręcał śrubki z dolnej osłony silnika (gdy sprawdzał te poduszki) to spowrotem nie wkręcił wszystkich, na moje pytanie dlaczego tylko się uśmiechnął :chytry: dziękuje za takie podejście do klienta, czy jak robią inne naprawy to też zapominają o śrubkach???

• 2 lata później...
Opublikowano

Ja już z drugim autem u nich się serwisuje, rozrząd w ubiegłym roku itd..

Wciąż polecam, choć jak zawsze trzeba sprawdzać co i jak...

Proste rzeczy robi każdy, rozrządy, czy problemowe sprawy trafiają do Fachury, Cina albo Rudego (choć jego ostatnio już nie ma).

Rozumiem, że z osobami które umawiają czasem się trudno dogadać...

ale wciąż polecam

[br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 17:46_________________________________________________Jest też post na nich w niepolecanych warsztatach napisany przez piotrcar

Rozumiem jego wnerwienie...

Miałem podobnie w innym warsztacie, że wymieniłem kilka wahaczy i dalej miałem stuki, a oni na to, że te też były zużyte...

Jak będę tam przy okazji tę opinię przytoczę, by w przyszłości, nawet jak coś jest zużyte nie obstawiali, że na 100% usunie to problem, bo może być więcej elementów...[br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 17:58_________________________________________________

Ja już z drugim autem u nich się serwisuje, rozrząd w ubiegłym roku itd..

Wciąż polecam, choć jak zawsze trzeba sprawdzać co i jak...

Proste rzeczy robi każdy, rozrządy, czy problemowe sprawy trafiają do Fachury, Cina albo Rudego (choć jego ostatnio już nie ma).

Rozumiem, że z osobami które umawiają czasem się trudno dogadać...

ale wciąż polecam

[br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 17:46_________________________________________________Jest też post na nich w niepolecanych warsztatach napisany przez piotrcar

Rozumiem jego wnerwienie...

Miałem podobnie w innym warsztacie, że wymieniłem kilka wahaczy i dalej miałem stuki, a oni na to, że te też były zużyte...

Jak będę tam przy okazji tę opinię przytoczę, by w przyszłości, nawet jak coś jest zużyte nie obstawiali, że na 100% usunie to problem, bo może być więcej elementów...

Byłem i pytałem.

Wychodzi na to że trochę nerwowo obie strony działały i się skończyło jak widać w poście :-)

Nie było mnie przy tym, więc nie wiem gdzie "racja" była.

A wiemy jak jest, każdy pewnie ma sporo rzeczy do wymiany w swoim A4 i wymienia to co najpilniejsze albo na co go w tej chwili stać. A sama lista może być długa.

Ja po wielu wizytach (nie tylko jednej) uważam, że są w porządku.