Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Chip Tunning]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z czystym sumieniem mogę polecić mojego kolegę,którego poznałem na forum audi 80,jako profesjonalnego tunnera silników TDI i nie tylko.

Nie wgrywa gotowców!Na korektę softu można podjechać w każdej chwili.

Duże doświadczenie i wiedza zarówno w dziedzinie tunningu jak i mechaniki,elektromechaniki.

Konkurencyjne ceny i przede wszystkim ludzkie podejście do tematu.

Andrzej

889-739-529

Sierakowice(pomorskie)

Opublikowano

robił mojemu koledze T5 2.5tdi

zrobił program na bez diagnostyki silnika i dołozył tylko 17 koni

dopiero jak znalazłem usterke, byla robiona korekta ale juz nie u niego

Opublikowano
  • Autor

To dziwne,bo robił moją 80-tkę i passata B5 mojego brata i diagnostyka,logi dynamiczne to było pierwsze za co się w ogóle zabierał.

Aktualnie mam u siebie trzeci program ,brat drugi(wybór wedle co komu odpowiada) i za każdym razem przed i po było logowanie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja tez polecam Andrzeja (z resztą robilem to juz w innych tematach na tym i innych forach).

robie auto tylko u niego, zarówno mechanike jak i elektronike (diagnostyka itd...)

co do chipów, robilem u Andrzeja w obecnym Audi, w poprzednim, oprócz tego robilo u Niego programy wielu moich znajomych i każdy jest zadowolony z obsługi, z podejścia do tematu i z cen.

coś mi sie nie chce wierzyć w to robienie programu bez diagnostyki bo akurat na to Andrzej zawsze zwraca uwage i nie tyka auta bez porządnej diagnostyki

Opublikowano

sorry zle napisałem :hi: :hi: :hi: :hi:

zrobił program mimo usterki, o tak miało to byc

jeszcze raz sorry

Opublikowano

a pytanko mam, skąd wiesz że dołożył tylko 17KM?

Opublikowano

bo widziałem wykres

Opublikowano

ale z jego hamowni?

Opublikowano

a z czyjej ?

Opublikowano

to powiem Ci jedno.

po pierwsze Andrzej nie ma hamowni

po drugie dzwonilem do niego bo zdziwiła mnie Twoja wypowiedź i nie mówiąc mu o niczym z forum (bo sam bylem ciekawy co powie) zapytałem o chipa w T5 2.5TDI. powiedział że nie robił jeszcze chipa w T5 2.5TDI i najpierw musiał bym przyjechać autem żeby sie wypowiedział.

także coś krecisz kolego albo pomyliłeś osoby...

Opublikowano

jeszcze raz sorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzwoniłem własnie w tej chwili do Kolegi od T4, bo juz zgłupiałem, po Twoich wypowiedziach

gosc który robił mu program mieszka w Koscierzynie gdzies blisko dworca PKP :kox: :kox: :kox:

co mi sie pojeb....o z Sierakojcami :wink4: to nie wiem

Opublikowano

no to sie wyjaśniło...

bo nie widzialem zeby Andrzej podchodził do samochodu w którym ma zrobic chipa, bez diagnostyki.

mało tego, jak zobaczy że jest nie halo to informuje klienta, a jak usterka jest poważna to nie bierze sie za program.

druga sprawa, że na temat gościa z Kościerzyny też słyszałem niezbyt przychylne opinie.

ale jak widac na przykładzie gościa z Kościerzyny, posiadanie hamowni (nawet tej przenośnej) to nie wszystko. można zrobić dobry program bez hamowni, opierając sie na dobrej diagnostyce i wykonaniu logów.

chyba że ktoś lubi widzieć na papierku co ma w samochodzie, to nic nie wadzi żeby podjechać do jednego z pomorskich tunerów (ja na hamownie polecam Strefe Tuningu w Gdyni).

Opublikowano

Witam wszystkich :) rzadko tutaj zaglądam ciągle brak czasu :confused4: .Widzę że,pisze się o mnie tylko troszkę bez żadnych podstaw nie ładnie tak nie wiedzieć a pisać złe opinie :kwasny: co prawda wyjaśniło się,co mnie cieszy :hi:,szkoda tylko że,na forach niekiedy nie uczciwie i bez pod stawne ....pisane są opinie nie prawdziwe.

Pozdrawiam

Opublikowano

przepraszam Cie Kolego za to co tutaj napisalem. Staralem sie przypomniec sobie dlaczego tak niefortunnie powiazalem Ciebie z gosciem ktory spieprzyl mojemu Koledze program. Tego dnia Kolega byl robic program w Koscierzynie a potem jechal po tym wszystkim po czesci na jakis duzy szrot do Sierakowic, popierd...o mi sie wszystko i dlatego tak brzydko wyszlo z mojej strony. Jeszcze raz przepraszam.

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam serdecznie! Mam 1.9 tdi 90Km i nie ukrywam że chętnie podkręciłbym bym go troszkę. Gdybyście mogli mi przybliżyć cennik (plus, minus) i czy w zwiazku z chipem moga byc jakies negatywne konsekwencje? Pozdrawiam ;)