Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Felgi z Mercedesa 15 do Audi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko niby proste.Czy felgi z Mercedesa 15 cali ET 49 cali z rozstawem 5x112 po zastosowaniu pierścieni centrujących będą pasowały do A4 1.8T 97r? Hamulce Ate.

Opublikowano

Mam pytanko niby proste.Czy felgi z Mercedesa 15 cali ET 49 cali z rozstawem 5x112 po zastosowaniu pierścieni centrujących będą pasowały do A4 1.8T 97r? Hamulce Ate.

Trochę za duże ET. Najlepiej jak przymierzysz bo mogą pasować przy rozmiarze 15" Kolega ma felgę 8x17 ET 48 z oponą 225/45 i nic mu nie haczy :wink4:
Opublikowano

Drogi Arku, tak się składa,że przejrzałem już trochę forum z tym tematem co mi wysłałeś włącznie i nie znalazłem odp. na 15 cali z Mercedesa i ET49 jest mowa o innych ET.Pozdrawiam

Wracając do tematu przymierzyłem i faktycznie ET 49 jest za duże max to 45, przy ostrzejszym hamowaniu ociera delikatnie o zacisk.Do zacisków Lukasa pewnie by podeszło ale ATE już nie.Przy okazji potrzebuje felgę stalową 15 do Audi nie ma ktoś w pobliżu Gliwic,Zabrza czy Rudy Śląskiej?

Opublikowano
Drogi Arku, tak się składa,że przejrzałem już trochę forum z tym tematem co mi wysłałeś włącznie i nie znalazłem odp. na 15 cali z Mercedesa i ET49 jest mowa o innych ET.Pozdrawiam

drogi Sebol skoro znalazles juz wczesniej ten temat to mozna bylo sie pod niego podlaczyc, a nie zakladac nowy :cool1: