Roger_35 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Witam Panowie, Mam następujący problem. Poprzedni właściciel mojego samochodu zbyt późno wymienił cewki zapłonowe w związku z czym jeden katalizator dostał strasznie w tyłek. Co jakiś czas wywala błąd i oczywiście zapala się ikonka silnika na desce rozdzielczej. Błędy kasuję na bieżąco, interwał zaś ich pojawiania się jest coraz dłuższy. Teraz pytania. Jeździć i licząc na to, że interwały będą się wydłużać problem zniknie? Jeśli nie, to gdzie się udać w temacie wkładu do katalizatora (najlepiej okolice Łodzi lub Warszawy)? Nie chce mi się wydawać trzech tysi za komplet (tylko tak sprzedają w ASO). Za rady w stylu "wytnij katalizatory" dziękuję. Pozdrawiam
taroos Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Na twoim miejscu wsadziłbym jakiś uniwersalny katalizator.
Dev Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Na twoim miejscu wsadziłbym jakiś uniwersalny katalizator. :polew: :polew: :polew: do BBK ??????? szukaj Kolego na aukcjach nieraz trafia sie za grosze bez sond
Rekomendowane odpowiedzi