wiesiek3d Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Przecież pisałem że przed malowaniem podkładem zastosować Cortanin F, wtedy wam nie będą wyłazić po roku czerwone plamy rdzy.
miro44 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Też tak zrobiłem dam znać co będzie za rok
Gość angry Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Przecież pisałem że przed malowaniem podkładem zastosować Cortanin F, wtedy wam nie będą wyłazić po roku czerwone plamy rdzy. albo FOSOL jes chyba ciut tańszy
MARCIN607 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 jakim papierem czyścić?? mam stare stalówki do golfa i nie ma opcji żebym je komuś do malowania dał- podajcie papier jaki podkłąd i czy hamerajt da radę-ma wytrzymać tylką tą zimę a już oko boli od patrzenia na nie
wiesiek3d Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 albo FOSOL jes chyba ciut tańszy Fosol to odrdzewiacz, a Cortanin powoduje związanie cząsteczek rdzy i zatrzymuje korozję to dwie różne rzeczy. Felgę trzeba oczyścić z rdzy w miarę możliwości a resztkami zajmie się Cortanin.
Gość angry Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 albo FOSOL jes chyba ciut tańszy Fosol to odrdzewiacz, a Cortanin powoduje związanie cząsteczek rdzy i zatrzymuje korozję to dwie różne rzeczy. Felgę trzeba oczyścić z rdzy w miarę możliwości a resztkami zajmie się Cortanin. muszę to sprawdzić
Rekomendowane odpowiedzi