Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Lampy i halogeny w kolorze żółtym SKOŃCZONE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dwa komplety tylko H1 3000 w cenie 80 zł 2 szt

Opublikowano

auto jest robione wylacznie podemnie i jak komus sie nie podoba to juz jego sprawa :naughty:

no fele mogly by byc 19"-BBS-y LM ale jak na razie to moja żonka jezdzi tez autem i 19" odpada

no 19" BBS swietnie by pasowaly :good:

szczegolnie cale czarne z mat rantem :kox::notworthy:

to akurat repliki...

bbso.jpg

jus101rz2.jpg

lub BBS motorsport

eurp0909132001audis4ava.jpg

eurp0909012001audis4ava.jpg

tu cerwone LMy :cool1:

2kjwcm.jpg

podobne ale nie BBS

oiim.jpg

1qsqqv.jpg

ok dosc tego OT :tongue4:

3maj sie swoich planow a krytyka jest i zawsze bedzie... wiec sie nie przejmuj i dzialaj dalej :wink4:

no BBS-y LM sa :kox: :kox: :kox: ale wolalbym chyba grafitowe albo normalne-srebrne zeby byl kontrast no ale coz poki co trzeba sie cieszyc tym co sie ma moje fete od Merca AMG to 18"x8,5" na 225/40/18 ET 35 :naughty:[br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 21:20_________________________________________________no spox tylko ja bym potrzebowal H11 :wink4:[br]Dopisany: 13 Listopad 2010, 21:21_________________________________________________wczoraj zaczolem oklejac halogeny żółta folia i skusilem sie jednak na lampy efekt, mi sie super podoba tot fofo :naughty:

fe3800b9fb63331fm.jpg

dzisiaj druga lampa i jak cykne foty na aucie to tez dodam :wink4:

Opublikowano

ja tez czekam na ziomka,ktory mi pomoze bo na takiej duzej lampie to jednak nie jest to latwe samemu ogarnac

jednak stwierdzilem ze na tor ok ale na drogi jednak nie bo za oczjebliwe nawet jak dla mnie

f05734e6e84b79b6m.jpg

0e6d12d63eadd491m.jpg

a00dc1b7ef4ae75dm.jpg

Opublikowano

Coś nie hallo to wygląda :mysli:

Opublikowano

żółte halogeny są ok ale lamp bym w życiu tak nie zje..ł :sick3:

Jak by żółta barwa nie była zabroniona to bym sobie halogeny zrobił już dawno :tongue4:

Opublikowano

Halogeny zostaja żółte a lampy zostaja Ory myslalem ze żółte beda lepiej wygladac :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...