Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Moja srebrna strzała - A4 1.9 TDI PEŁNY S-LINE :) NOWE FOTY 1 STR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uzupełnij płyn w spryskach na początek :thumbup:

ładnie ją wypucowałeś widzę :cool1:

Już Ci mówiłem, że ten pakiet podświetlenia i podłokietnik z przodu Ci wykręcę także tego :gwizdanie: :kox:

co tutaj więcej komentować, but jest niesamowity, jak jeszcze byś założył 1be to w ogóle byłby wypas... :)

Ekipa :a4fan: Kamień Pomorski rządzi :drunk:

Opublikowano

Witam, wrzuć wykres, coś słaby soft, coś nie domagało czy chciałeś lajtowy program?

Ładna A4 :wink4:, pomaluj dokładki w kolor auto odmłodnieje.

Jak byś sprzedawał concerta cd w dobrych pieniążkach to byłbym chętny :).

Opublikowano
  • Autor

Witam, wrzuć wykres, coś słaby soft, coś nie domagało czy chciałeś lajtowy program?

Ładna A4 :wink4:, pomaluj dokładki w kolor auto odmłodnieje.

Jak byś sprzedawał concerta cd w dobrych pieniążkach to byłbym chętny :).

No właśnie musiałem turbinkę przeczyścić.. Mam kawałek do Gdańska także najpierw zrobili lekki soft, przeczyściłem turbo i niedługo wrócę na korektę. Wg mnie jeśli nie ma s-lina to malowane dokładki nie wyglądają zbyt fajnie... Ok, w razie co się odezwę ale od razu mówię, że kilka przycisków jest lekko wytartych :)

Opublikowano

ładna jest :good:

i widać ze w środku zadbana :kox:

ja bym sobie pizgnoł licznik z kolorowym fisem to jest miazga :cool1:

szybki trochę przyciemnił jakieś koło ładnie wrzucił, stanowczo większe ;)

odpychać ma sie czym :kox:

fajne auto :good:[br]Dopisany: 12 Listopad 2010, 23:44_________________________________________________BOSE :thumbup::lol1:

Opublikowano

oj to nie jest takie łatwe :tongue4: też chciałem to zrobić ale jak o tym poczytałem to dałem sobie spokój, co oczywiście nie zmienia faktu, że wypas :wink4:

Opublikowano
  • Autor

szybki trochę przyciemnił jakieś koło ładnie wrzucił, stanowczo większe ;)

Tak jak Madoń pisze, dużo zabawy z fisem.. Poza tym chcę wsadzić rns-e to po co mi kolorowy fis? Kół nie wrzucę większych ponieważ: chcę mieć komfort, spalanie na tym poziomie co jest i przede wszystkim musiałbym zglebować. A tego także nie zamierzam robić. Także pozostaje rezanie wnętrza :naughty:

Opublikowano
158,5 km, 384 Nm by TuneUp

Nm :good: ale KM? chyba pompki nie domagaja albo pompa vacum??

co mówił Robert?

Opublikowano
  • Autor

Jak już pisałem wyżej turbina była do czyszczenia dlatego tak mało. Teraz jest już po czyszczeniu także mogę jechać na korektę i będzie więcej :)

Opublikowano

Eeeee no Panie! Środeczek pierwsza klasa :good:

Opublikowano

Ładne auto :) widać że zadbane :) jaki ma zawias? chyba 1BA bo stoi tak samo wysoko jak moje :rolleyes:

Opublikowano

piekne autko i widac ze zadbane :good:

sorry za OT a ile kosztuje takie chip`owanie w Gdansku?? Bo moze sie tam tez wybiore

Opublikowano
  • Autor

Ładne auto :) widać że zadbane :) jaki ma zawias? chyba 1BA bo stoi tak samo wysoko jak moje :rolleyes:

Dzięki :) no dokładnie.. niestety 1BA. Komfort jest ok ale wizualnie szału nie ma..

sorry za OT a ile kosztuje takie chip`owanie w Gdansku?? Bo moze sie tam tez wybiore

Najlepiej skontaktuj się przez forum z Robertem. Jest to użytkownik rob555 :)

Opublikowano

Fajne autko!

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj wymieniłem gałkę zmiany biegów na S-line. Tanio, szybko a efekt całkiem fajny :) jutro wrzucę jakieś zdjęcie. Jakie modyfikacje byście zaproponowali? Od razu mówię: zewnętrzny s-line, większe felgi czy rns-e odpada :)

Opublikowano

Jakie modyfikacje byście zaproponowali? Od razu mówię: zewnętrzny s-line, większe felgi czy rns-e odpada :)

no to nie ma za bardzo co robic :decayed:

Opublikowano

Od razu mówię: zewnętrzny s-line, większe felgi czy rns-e odpada :)

Leo why ????? :mysli:

Też tak kiedyś mówiłem :P a teraz odkładam $$$ właśnie na takie mody :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Od razu mówię: zewnętrzny s-line, większe felgi czy rns-e odpada :)

Leo why ????? :mysli:

Też tak kiedyś mówiłem :P a teraz odkładam $$$ właśnie na takie mody :gwizdanie:

Wiesz co.. Miałem wcześniej E46 w coupe na dużych felach, niezłej glebie i na razie mam dosyć :) ciężko wjechać w niektórych miejscach i dosyć twardo. Poza tym sporo jeżdżę i naprawdę wolę postawić na komfort. Wiem, że lekka gleba przydałaby się ale cóż.. coś za coś :)

Opublikowano

powiem Ci ze wlozylem dzisiaj jako zimowki kola 17 i da rade jezdzic po Szczecinie bo na 19 ktore mam na lato to :no: ja bym Ci proponowal springi -30 i ladne kola 17 najlepiej stary wzor rs6 i mysle ze strasznie na komforcie nie ucierpisz a wizualnie audi bedzie duzo lepsze :kox: