wookash Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 ładna fura - daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 No i git To samo będzie u mnie chyba, tylko tył zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentsmith Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 No i git To samo będzie u mnie chyba, tylko tył zrobię Z samym tyłem wygląda spoko. Nikt się nie przyczepi a w Audi seryjnie szyby są mocno zielone także nie ma wielkiej różnicy między tyłem a przodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek.borczyk Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 No pozytywnie kolego ;-) Gdzie ściemkę robiłeś - w Szczecinie? Ja chyba widziałem jako jeden z pierwszych tylko czekałem na zdjęcia :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentsmith Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 No pozytywnie kolego ;-) Gdzie ściemkę robiłeś - w Szczecinie? Ja chyba widziałem jako jeden z pierwszych tylko czekałem na zdjęcia :-) No pewnie tak było W Szczecinie w Foltechu. W sumie chyba najlepsi w okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lardza Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Faktycznie bardzo ładnie się prezentuje No nic teraz przez te zdjęcia w wydatki muszę wpisać ściemę szyb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 dotarła paczka?? Dotarła ale dopiero dzisiaj - za jakąś godzinkę będę jechał na pocztę odebrać Kiedy jakieś nowe fotki? Bo też mam taką limuzynkę w srebrnym kolorze i ciekaw jestem jak wygląda z przyciemnionymi szybkami bo i mi to chodzi po głowie Jutro mam w planach mycie autka i wstawienie kilku fotek Powiem Ci że warto lekko przyciemnić [br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 17:58_________________________________________________No i są foty z ciemnymi szybkami kolego dla mnie średnio bo ja jakbym to miał robić to zawsze z przodem - tak jakoś mi nie leży sciemka...ale to tylko moja opinia, a kolega widze z Kamienia POM. mam rodzinke w Baczysławiu i Golczewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentsmith Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 kolego dla mnie średnio bo ja jakbym to miał robić to zawsze z przodem - tak jakoś mi nie leży sciemka...ale to tylko moja opinia, a kolega widze z Kamienia POM. mam rodzinke w Baczysławiu i Golczewie No każdy ma swoje zdanie kiedyś myślałem podobnie ale jakoś się przekonałem już i jestem zadowolony Też bym wolał wszystkie szybki ściemnić ale nie mam czasu na późniejsze zabawy z policją, zabieranie dowodu itp. Wybrałem bezpieczną opcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elvis80 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 no właśnie to jest ten problem, kurcze...że też nie można całości wtedy to i ja bym ściemę zrobił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentsmith Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 [br]Dopisany: 23 Luty 2011, 18:07_________________________________________________kilka nowych pierdół... - FMIC (niestety halogenów nie udało się zachować - ale i tak z oświetlaniem drogi mało miały wspólnego także strata wizualna tylko) - koła 17-calowe opony Goodyear 225/45 - ramki grilli przednich pomalowane na czarny mat (niestety farba odpada ale zamówiłem już grill oryginalnie w czarnym macie) - autko dostało nowe klocki+tarcze na przód (TRW) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 siema odrazu lepiej na tych kolach dokladki w kolor zrob zamontowales fimc-a idziesz w wiecej? robiles to w szczecinie czy sam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentsmith Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 siema odrazu lepiej na tych kolach dokladki w kolor zrob zamontowales fimc-a idziesz w wiecej? robiles to w szczecinie czy sam? Siemanko Dzięki, no różnica jest super FMIC siedzi a robił go znajomy mechanik u mnie w Kamieniu w przyszłym tygodniu powinienem mieć turbinę od BRD.. także mała korekta w Gdańsku i będzie śmigać fajnie A z dokładkami to Ci powiem, że mi się tak podoba a tylny zderzak bez s-lina w kolorze wygląda ch**owo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 jakie koszta fimca? robocizna moze byc na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentsmith Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2011, 12:23_________________________________________________Z racji małej stłuczki na parkingu (dziadek z Seicento cofać nie potrafił - mnie przy tym nawet nie było) wchodzą nowe plany na mody: - zderzak przód S-line (zamówiony) - malowanie dokładek - zderzak tył - hmm chyba zwykły ale na 2 rurki z czujnikami parkowania - podwójny wydech Co myślicie żeby dach walnąć na czarno? Albo w czarny mat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 denerwujace sa takie stluczki ale co poradzisz plany: zderzak s-line dokaldki wydech zderzak tyl dach na czarno widzialem raz srebrne a8 z czarnym dachem i nie pasowalo to jakos,musialbys miec auto biale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentsmith Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Ale za to jest motywacja do dalszych modyfikacji Nigdy nie chciałem malować dokładek ale skoro jest możliwość zmiany zderzaków to w sumie czemu nie.. z tym dachem to taka tylko luźna propozycja A z tym przednim zderzakiem S-line - szkoda, że halogenów nie będzie no ale coś za coś.. Myślę co jeszcze można by zrobić przy moim parchu... znowu mnie wzięło na mody a chciałem już skończyć z tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 A z tym przednim zderzakiem S-line - szkoda, że halogenów nie będzie no ale coś za coś.. Czemu nie będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentsmith Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 FMIC siedzi i halogeny się niestety nie zmieściły. Teraz też ich nie ma. Zobacz sobie na 1 stronie, są foty. A jutro będzie strojenie na nowych gratach Ciekawe co tam wyjdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 To co ty tam za fmica włożyłeś? Jakiś masakrycznie wielki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentsmith Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Od Audi A5 nie sprawdziłem wymiarów przed kupnem i tak wyszło. No ale coś za coś [br]Dopisany: 24 Maj 2011, 23:34_________________________________________________Kilka drobnych zmian: - zderzaki S-line - pomalowane dokładki - grille w czarnym macie - czujniki parkowania z tyłu - powrót halogenów FMIC na razie wywalony (nie zmieścił się -jutro montaż nowego, mniejszego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi