Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Moja srebrna strzała - A4 1.9 TDI PEŁNY S-LINE :) NOWE FOTY 1 STR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ładna fura - daje rade :)

Opublikowano

No i git :) To samo będzie u mnie chyba, tylko tył zrobię

Opublikowano
  • Autor

No i git :) To samo będzie u mnie chyba, tylko tył zrobię

Z samym tyłem wygląda spoko. Nikt się nie przyczepi a w Audi seryjnie szyby są mocno zielone także nie ma wielkiej różnicy między tyłem a przodem.

Opublikowano

No pozytywnie kolego ;-)

Gdzie ściemkę robiłeś - w Szczecinie?

Ja chyba widziałem jako jeden z pierwszych tylko czekałem na zdjęcia :-)

Opublikowano
  • Autor

No pozytywnie kolego ;-)

Gdzie ściemkę robiłeś - w Szczecinie?

Ja chyba widziałem jako jeden z pierwszych tylko czekałem na zdjęcia :-)

No pewnie tak było :)

W Szczecinie w Foltechu. W sumie chyba najlepsi w okolicy.

Opublikowano

Faktycznie bardzo ładnie się prezentuje :good: No nic teraz przez te zdjęcia w wydatki muszę wpisać ściemę szyb :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

dotarła paczka?? :wink4:

Dotarła ale dopiero dzisiaj - za jakąś godzinkę będę jechał na pocztę odebrać :)

Kiedy jakieś nowe fotki? :decayed: Bo też mam taką limuzynkę w srebrnym kolorze i ciekaw jestem jak wygląda z przyciemnionymi szybkami bo i mi to chodzi po głowie :naughty:

Jutro mam w planach mycie autka i wstawienie kilku fotek ;) Powiem Ci że warto lekko przyciemnić :)[br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 17:58_________________________________________________No i są foty z ciemnymi szybkami :)

DSC01213.jpg

DSC01216.jpg

DSC01212.jpg

kolego dla mnie średnio bo ja jakbym to miał robić to zawsze z przodem - tak jakoś mi nie leży sciemka...ale to tylko moja opinia, a kolega widze z Kamienia POM. mam rodzinke w Baczysławiu i Golczewie

Opublikowano
  • Autor

kolego dla mnie średnio bo ja jakbym to miał robić to zawsze z przodem - tak jakoś mi nie leży sciemka...ale to tylko moja opinia, a kolega widze z Kamienia POM. mam rodzinke w Baczysławiu i Golczewie

No każdy ma swoje zdanie :) kiedyś myślałem podobnie ale jakoś się przekonałem już i jestem zadowolony :) Też bym wolał wszystkie szybki ściemnić ale nie mam czasu na późniejsze zabawy z policją, zabieranie dowodu itp. Wybrałem bezpieczną opcję :)

Opublikowano

no właśnie to jest ten problem, kurcze...że też nie można całości wtedy to i ja bym ściemę zrobił...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

[br]Dopisany: 23 Luty 2011, 18:07_________________________________________________kilka nowych pierdół... :)

- FMIC :decayed: (niestety halogenów nie udało się zachować - ale i tak z oświetlaniem drogi mało miały wspólnego także strata wizualna tylko)

- koła 17-calowe :) opony Goodyear 225/45

- ramki grilli przednich pomalowane na czarny mat (niestety farba odpada ale zamówiłem już grill oryginalnie w czarnym macie)

- autko dostało nowe klocki+tarcze na przód (TRW)

Opublikowano

siema :wink4: odrazu lepiej na tych kolach :good: dokladki w kolor zrob

zamontowales fimc-a :rolleyes: idziesz w wiecej? robiles to w szczecinie czy sam?

Opublikowano
  • Autor

siema :wink4: odrazu lepiej na tych kolach :good: dokladki w kolor zrob

zamontowales fimc-a :rolleyes: idziesz w wiecej? robiles to w szczecinie czy sam?

Siemanko :) Dzięki, no różnica jest super :)

FMIC siedzi a robił go znajomy mechanik u mnie w Kamieniu :) w przyszłym tygodniu powinienem mieć turbinę od BRD.. :naughty: także mała korekta w Gdańsku i będzie śmigać fajnie :)

A z dokładkami to Ci powiem, że mi się tak podoba a tylny zderzak bez s-lina w kolorze wygląda ch**owo...

Opublikowano

jakie koszta fimca? robocizna moze byc na pw

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2011, 12:23_________________________________________________Z racji małej stłuczki na parkingu (dziadek z Seicento cofać nie potrafił - mnie przy tym nawet nie było) wchodzą nowe plany na mody:

- zderzak przód S-line (zamówiony)

- malowanie dokładek

- zderzak tył - hmm chyba zwykły ale na 2 rurki z czujnikami parkowania

- podwójny wydech

Co myślicie żeby dach walnąć na czarno? Albo w czarny mat?

Opublikowano

denerwujace sa takie stluczki ale co poradzisz :confused4:

plany:

zderzak s-line :good:

dokaldki :good:

wydech :good:

zderzak tyl :good:

dach na czarno :thumbdown: widzialem raz srebrne a8 z czarnym dachem i nie pasowalo to jakos,musialbys miec auto biale

Opublikowano
  • Autor

Ale za to jest motywacja do dalszych modyfikacji :naughty: Nigdy nie chciałem malować dokładek ale skoro jest możliwość zmiany zderzaków to w sumie czemu nie.. :) z tym dachem to taka tylko luźna propozycja :)

A z tym przednim zderzakiem S-line - szkoda, że halogenów nie będzie no ale coś za coś..

Myślę co jeszcze można by zrobić przy moim parchu... :mysli: znowu mnie wzięło na mody a chciałem już skończyć z tym...

Opublikowano

A z tym przednim zderzakiem S-line - szkoda, że halogenów nie będzie no ale coś za coś..

Czemu nie będzie?

Opublikowano
  • Autor

FMIC siedzi i halogeny się niestety nie zmieściły. Teraz też ich nie ma. Zobacz sobie na 1 stronie, są foty. A jutro będzie strojenie na nowych gratach :naughty: Ciekawe co tam wyjdzie... :mysli:

Opublikowano

To co ty tam za fmica włożyłeś? Jakiś masakrycznie wielki!

• 5 tygodni później...
Opublikowano
  • Autor

Od Audi A5 :) nie sprawdziłem wymiarów przed kupnem i tak wyszło. No ale coś za coś :)[br]Dopisany: 24 Maj 2011, 23:34_________________________________________________Kilka drobnych zmian: :naughty:

- zderzaki S-line

- pomalowane dokładki

- grille w czarnym macie

- czujniki parkowania z tyłu

- powrót halogenów :decayed:

FMIC na razie wywalony (nie zmieścił się -jutro montaż nowego, mniejszego)