Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Moja srebrna strzała - A4 1.9 TDI PEŁNY S-LINE :) NOWE FOTY 1 STR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaki FIMIC? 14 cm?

gdzie dorwałes pompki? AL czy BQ zakladasz?

Opublikowano
  • Autor

jaki FIMIC? 14 cm?

gdzie dorwałes pompki? AL czy BQ zakladasz?

Dokładnie, 14 cm. Szerokość rdzenia 55 cm. Dużo lepiej jest niż na tamtym większym. Pompki będą AL :)

Lotka zamówiona :naughty:

Opublikowano

ja czekam na korekte programu a pozniej przejazdzke w szczecinie zeby zobaczyc czy warto isc w BRD i Fimca :)

Opublikowano
  • Autor

ja czekam na korekte programu a pozniej przejazdzke w szczecinie zeby zobaczyc czy warto isc w BRD i Fimca :)

Dużo pieprzenia ze wszystkim ale zobaczysz, że warto :) już jest prawie dobrze :)

Odpisywałbyś na pw a nie :P

Opublikowano
czy warto isc w BRD i Fimca smiley

warto... ja mam jeszcze nie wystrojone ale góra jest lepsza niz w AWX... jak nie miałem FMIC to na 225/40/18 na 2 biegu guma nie piszczała... teraz jest co innego

Dokładnie, 14 cm. Szerokość rdzenia 55 cm

to idziemy ta sama droga :decayed:

Opublikowano
  • Autor

warto... ja mam jeszcze nie wystrojone ale góra jest lepsza niz w AWX...

Ale dół słaby.. Chociaż ja się wypowiem dopiero w czwartek. Bo te moje pompki słabe są.

to idziemy ta sama droga :decayed:

A Ty ile tam masz teraz mocy u siebie? :) weź zapodaj link do siebie
Opublikowano

a co w czwartek nowy program? no ja najpierw chcialbym poczuc czy warto wydawac okolo 3 tys zl dla 20ps wiecej bo Nm to nie licze na duzo wiecej bo sprzeglo awx wiecej jak 380Nm nie ma sensu,Jarol mial 400 Nm i mowi ze slabo radzilo sobie z takim momentem co innego avf jak masz Ty

Opublikowano
  • Autor

a co w czwartek nowy program? no ja najpierw chcialbym poczuc czy warto wydawac okolo 3 tys zl dla 20ps wiecej bo Nm to nie licze na duzo wiecej bo sprzeglo awx wiecej jak 380Nm nie ma sensu,Jarol mial 400 Nm i mowi ze slabo radzilo sobie z takim momentem co innego avf jak masz Ty

W czwartek będzie program, będą AL'ki, będzie zabawa :naughty: Z tym momentem i tak lepiej nie przesadzać mimo, że avf..

Pamiętaj, że pompki miałem od początku słabe i pierwszy program bez niczego to był 160hp i 380nm.

PS. Jednak się zdecydowałem... W najbliższym czasie wpadną jakieś sprężyny..... :decayed:

Opublikowano

PS. Jednak się zdecydowałem... W najbliższym czasie wpadną jakieś sprężyny..... :decayed:

:oklaski: :rolleyes: a jakie? na polske najlepsze -30mm

Opublikowano

szukaj lepiej takich co maja wieksze obnizenie przodu

Opublikowano
  • Autor

szukaj lepiej takich co maja wieksze obnizenie przodu

Tylko nie ma nic interesującego z obniżeniem np. 40/20.. Swego czasu widziałem na allegro sprężyny 30/20 z MTS Technik czy coś takiego. Dobre to?
Opublikowano

mialem MTS w b5 i nie polecam straszny beton byl,na forum pisza ze najbardziej komfortowe sa Eibachy

Opublikowano
  • Autor

Pomyliło mi się - nie MTS a jakieś TA Technix - to te były jednak z tym fajnym obniżeniem.

Z Eibacha podobna cena do Weiteca i tak samo - obniżenie 30/30.. Chyba zaryzykuję i takie właśnie kupię.[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 09:12_________________________________________________Dobra, springi zamówione. Będzie komplet Weiteca 30/30. Jak usiądzie się zobaczy. W przyszłym tygodniu powinny być na aucie. Razem z lotką już :)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

No właśnie a ty obniżyłeś coś bo chyba nie? Ja boję się że będzie za twardo i szkoda mi moich dzieciaków.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

No właśnie w końcu nie obniżyłem bo miałem plany sprzedaży i takie tam.. Dlatego też długo nic nie pisałem. Ale w końcu auto zostaje u mnie i niedługo wrzucę parę fotek bo kilka rzeczy się pozmieniało :)[br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 11:21_________________________________________________Kilka zmian: listwy drzwiowe s-line, lotka s-line, ksenon w halogenach, wyprana tapicerka, spryskiwacze mgiełkowe.. Wgrane także nowe mapy 2012 do RNS :)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

jest :kox: no ale gleba musi byc bo ten przod...nie koniecznie teraz ale na wiosne chociaz te -30 przod,jeszcze dodaj emblemat s-line na drzwi bo to prawdziwy s-line zew,ja bym jeszcze wywalil chrom z szyb,bo przod masz caly czarny

Opublikowano

Fajnie wszystko wyglada :good:

ale ma 2 pytanka dlaczego miałeś źle powkładane czujniki PDC w tylnym zderzaku?? :wink4: a druga sprawa co sie z nimi stało skoro teraz już masz jakieś inne które niezbyt dobrze wyglądają :przebiegly: