EndriuGiz Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Witam! Mam takie pytanie czy miał ktoś styczność z tarczami do zmiany z wersji USA na Europejska? chodzi o takie zamienniki http://allegro.pl/tarcze-zegary-audi-a3-a4-a6-zamienniki-anglik-i1304517174.html . Wiecie coś na ich temat ?
pawelwor Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 Wiem, nie bierz tego gówna... Pierwszy zestaw się skurczył pod wpływem słońca. Drugiego już nie zakładałem, mimo że przysłali w ramach reklamacji... Ponadto wykonanie bardzo słabe, ma się wrażenie, że ktoś to w garażu domowymi sposobami robił...
michu93 Opublikowano 13 Listopada 2010 Opublikowano 13 Listopada 2010 domowymi sposobami mogłoby to czasem lepiej wyjść najlepiej kup jakiś uszkodzony licznik i zamień tarczę, albo odrazu fisa poszukaj jak nie masz
Prezes85 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Ja tez mam licznik z usa ale nie zmienialem zegarow tylko parametry komputera i jest git
EndriuGiz Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 Ja tez mam licznik z usa ale nie zmienialem zegarow tylko parametry komputera i jest git mam licznik z fisem i dlatego myslalem ze przeloze tarcze i bedzie git. Ale te od EU tarcze sa inaczej skalowane. jakie parametry zmieniłeś kolego Prezes85?
Prezes85 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Ja tez mam licznik z usa ale nie zmienialem zegarow tylko parametry komputera i jest git mam licznik z fisem i dlatego myslalem ze przeloze tarcze i bedzie git. Ale te od EU tarcze sa inaczej skalowane. jakie parametry zmieniłeś kolego Prezes85? Dokładnie to koledzy na spocie podłączyli vaga pod moja a4 i zmienili mile na km,żebym wiedział ile pali,średnie spalanie itd
EndriuGiz Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 Ja tez mam licznik z usa ale nie zmienialem zegarow tylko parametry komputera i jest git mam licznik z fisem i dlatego myslalem ze przeloze tarcze i bedzie git. Ale te od EU tarcze sa inaczej skalowane. jakie parametry zmieniłeś kolego Prezes85? Dokładnie to koledzy na spocie podłączyli vaga pod moja a4 i zmienili mile na km,żebym wiedział ile pali,średnie spalanie itd no to ja tez bede musial zrobić, i normalnie mile przeskakują na km ?
Prezes85 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Tak komputer wszystko pokazuje w km,tylko u mnie jak koledzy zmieniali parametry musieli wpisac zle oznaczenie silnika bo popsul mi sie zegar i data a kupowalem nowy licznik w usa i przed zmiana an km wszystko bylo wporzadku
EndriuGiz Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 ciekawe czy u mnie się nic nie popsuje moze inaczej sie nie da. Jak się zmieni to pada zegarek i data wiec niewiem
Prezes85 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Wydaje mi sie ze musze jeszcze raz podlaczyc vaga i wpisac odpowiedni kod silnika,poza tym ostatnio wymienialem radio fabryczne na pionka i na jakis czas zegar i data sie naprawily ale po tygodniu znowu sie popsuly moze jakies zwarcie czy cos
EndriuGiz Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 no ja zobaczę u siebie tylko niewiem wlasnie jak vagiem to zmienic bo nigdy sie w to nie bawilem
Prezes85 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 To lepiej podjedz do kogos kto sie na tym zna bo latwo cos przestawic i potem bedzie lipa
EndriuGiz Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 nie ma tu żadnego fachowca który bo to robił i by podpowiedział ??
Prezes85 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 Musisz szukac na forum albo tak jak ja podjechac na spot w twojej okolicy i pogadac z chlopakami to moze ci przestawia bo u elektryka bedzie kosztowalo kolo 100zl jak sie dowiadywalem
Rekomendowane odpowiedzi