Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Ziemii Holenderskiej!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a dlaczego miałbym to robić?

Po prostu wpadnę na spota :)

chyba tylko po to by usłyszeć delikatnie mówiąc "spadaj" :naughty:[br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 02:56_________________________________________________co tu taka cisza? :gwizdanie:
Opublikowano

sami geje to nie ma z kim flirtować :polew:

Opublikowano

sami geje to nie ma z kim flirtować :polew:

to wpuść Teresę na forum :polew:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

my tam gadu gadu, a tu wątek umarł

Opublikowano

wątek się chwilowo przeniósł na ostatni spot w Essen :wink4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do wszystkich zielarzy:

:decayed: :decayed: :decayed:

Tygrys odwiedza jutro wasza kraine, jak sa chetni na spota to meldowac sie!

Bede w okolicach lotniska SHIPOL w Amsterdamie. :evil:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie,jak wygląda sytuacja na drogach z Amsterdamu w kierunku Niemiec?-jutro będę tamtędy jechał :wink4:

Opublikowano

Panowie,jak wygląda sytuacja na drogach z Amsterdamu w kierunku Niemiec?-jutro będę tamtędy jechał :wink4:

od wczorajszego wieczora jest tragedia :thumbdown:

sypie nieustannie w zasadzie... dziś 50km robiłem półtora godziny chyba... 60km/h na autostradach to jest max co uświadczysz w wykonaniu holendrów :) chyba że się sytuacja poprawi.. My wyruszamy w środę :hi:

Opublikowano

od wczorajszego wieczora jest tragedia :thumbdown:

sypie nieustannie w zasadzie... dziś 50km robiłem półtora godziny chyba... 60km/h na autostradach to jest max co uświadczysz w wykonaniu holendrów :) chyba że się sytuacja poprawi.. My wyruszamy w środę :hi:

:wallbash: ku***a wiedziałem,że tak będzie-pewnie Niemcy tak samo...
Opublikowano

:wallbash: ku***a wiedziałem,że tak będzie-pewnie Niemcy tak samo...

no jeszcze w piątek znajomy jechał i było czyściutko trase do poznania w 8.5h zrobił..

od wczoraj jest delikatnie mówiąc przejebane i moją trasę liczę od 20h wzwyż przy wariancie optymistycznym

modle się o jakąś odwilż do środy bo przyjdzie mi jeść wigilijną kolacje na desce rozdzielczej a jadę na 19tkach z 265/30 :decayed:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 23:55_________________________________________________jeżeli chodzi o niemcy to słyszałem że krajową 2ke zamykają co kawałek bo nie idzie jechać co chwila wypadki ale jak to się ma do rzeczywistości to zweryfikuje trasa :mysli:

Opublikowano

wczoraj o 23.00 mój znajomy ruszył z Brukseli do Łodzi jeszcze nie dotarł do domu dopiero przekroczył granicę a minęła już 24 godziny jak jest w podróżny zostało mu jeszcze 400 km pisał mi esa że jest tragedia ... :kwasny:

Opublikowano

wczoraj o 23.00 mój znajomy ruszył z Brukseli do Łodzi jeszcze nie dotarł do domu dopiero przekroczył granicę a minęła już 24 godziny jak jest w podróżny zostało mu jeszcze 400 km pisał mi esa że jest tragedia ... :kwasny:

ja pier...e :confused4:
Opublikowano

Bo lecial na bank A-2-ka przez Niemcy. Jest najbardziej zawalona. Polacy i nie tylko z calej europy jada tamtedy na swieta do Polski. A mozna troche to ominac, ale jezeli jedzie sie na polnoc Polski to troche za duzo nadrobionych KM...[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 12:12_________________________________________________A zanim sie z Brkseli do Niemiec dojedzie to w Belgii to juz tez wieczne korki sa, w Holandii troche lepiej, ale w Niemczech znow tragedia.

Tu macie propozycje jak to w niemczech ominac (tylko dla tych ktorym pasuje przejazd przez przejscie w Zgorzelcu)

4a4afa9e2b0bdf2am.jpg

Opublikowano

ja w piątek jechałem tą trasą co tygrys pokazuje, jedyny problem był między essen a dortmundem - szklanka,

potem wypadek za lipskiem i duże opady śniegu od opola do rzeszowa - 29 godz w trasie, z czego 7 spałem i 1 stałem w korku

w polsce teraz odwilż, powodzenia :decayed:

Opublikowano

Tygrys dokładnie tą trasą teraz leciałem do NL :good:

za***iście się tam jedzie tylko trzeba wziąć pod uwagę że są spooore nachylenia na odcinku w okolicach Kassel i jak tam złapie szklanka bądź będzie biała droga to jest bieda :)

inna sprawa teraz muszę jechać przez Dortmund więc myślę ze do lotniska dojade standardowo a potem już w dół tak samo jak teraz jechałem

Opublikowano

SoMeS tam caly czas jedzie sie autobana, a Ty jechales jakos inaczej :cool1:

Opublikowano

SoMeS tam caly czas jedzie sie autobana, a Ty jechales jakos inaczej :cool1:

identycznie tylko w tym miejscu gdzie omijasz kassel bokiem ja poleciałem na przełaj prosto :kox:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 22:33_________________________________________________Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i czego sobie tylko zapragniecie w nowym roku :):hi:

Wyruszam do PL :good:

Opublikowano

My już w Polsce. Dojechaliśmy w 8,5 godzin. (830km)- myślę ze luzik... :decayed:

Opublikowano

ja dojechałem dziś w nocy koło 1 z Amsterdamu do Hannoveru,Berlin i Zgorzelec-trasa czysta,można nawet szybciej pocisnąc,dwa korki ,dokładnie 300 km przed granicą-tir przyjebał w drugiego,ale przepustowośc była,drugi jakieś 10 km dalej ,ogólnie ze dwie i pół godziny przestoju-reszta do Polski-jak w lecie :decayed::wink4: zero śniegu,czy lodu :cool1:

Opublikowano

domjenick- ty jedziesz przez Berlin do Zgorzelca??? :cool1: