norka Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 jestesmy do tego przyzwyczajeni ze zawsze polowa chetnych odpada
SoMeS Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 jestesmy do tego przyzwyczajeni ze zawsze polowa chetnych odpada żeby tylko połowa to byśmy najmocniejsi w EU byli...
lewy75 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 No więc panowie, coś z tym spotem wiadomo,gdzie i kiedy ? :gwizdanie: Może by mi się udało podjechać
SoMeS Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 No więc panowie, coś z tym spotem wiadomo,gdzie i kiedy ? :gwizdanie: Może by mi się udało podjechać w sumie to nic nie wiadomo jakieś propozycje? Ja odpadam... wpadnij jeszcze kiedyś
mech15 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ;( wpadnij jeszcze kiedyś prędzej czy później was nawiedzę
norka Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 w sobote z lakim mamy w planie zamontowac dokladke S-line na jego pojezdzie i niewiadomo o której skonczymy wiec moze by wykabinowac spota w naszych okolicach
SoMeS Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 w sobote z lakim mamy w planie zamontowac dokladke S-line na jego pojezdzie i niewiadomo o której skonczymy wiec moze by wykabinowac spota w naszych okolicach o to spoko że Laki wpadnie
norka Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 a czemu tak? a czemu nie? chciales propozycje to napisalem :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 a czemu nie? chciales propozycje to napisalem :gwizdanie: Krzysiu ja do Lucka rzech pisoł
norka Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 a czemu nie? chciales propozycje to napisalem :gwizdanie: Krzysiu ja do Lucka rzech pisoł sorry Bogdan, myslalem ze do mnie
mech15 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 a czemu tak? szefostwo mojej firmy nie wykazało chęci współpracy (nie dali podwyżki) no co ty, kiedy ;( w sobotę, już dobrze
SoMeS Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 następnym razem szukaj gdzieś bliżej nas
mech15 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 jeśli sugerujesz pracę z wami, to ja mam do niej za słabą psychikę
SoMeS Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 nie no chodziło mi bardziej o gminę Moerdijk
mech15 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 o co? mieszkać bliżej was było by naprawdę spoko , no i gdyby cię Twoja wypuszczała częściej
lewy75 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no więc panowie sobota ? a gdzie dokładnie i o której?
Rekomendowane odpowiedzi