laki83 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 przyjedz z tesciami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 jestesmy do tego przyzwyczajeni ze zawsze polowa chetnych odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 jestesmy do tego przyzwyczajeni ze zawsze polowa chetnych odpada żeby tylko połowa to byśmy najmocniejsi w EU byli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy75 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 No więc panowie, coś z tym spotem wiadomo,gdzie i kiedy ? :gwizdanie: Może by mi się udało podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ja odpadam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 No więc panowie, coś z tym spotem wiadomo,gdzie i kiedy ? :gwizdanie: Może by mi się udało podjechać w sumie to nic nie wiadomo jakieś propozycje? Ja odpadam... wpadnij jeszcze kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ;( wpadnij jeszcze kiedyś prędzej czy później was nawiedzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 w sobote z lakim mamy w planie zamontowac dokladke S-line na jego pojezdzie i niewiadomo o której skonczymy wiec moze by wykabinowac spota w naszych okolicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 a czemu tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ja odpadam... no co ty, kiedy ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 w sobote z lakim mamy w planie zamontowac dokladke S-line na jego pojezdzie i niewiadomo o której skonczymy wiec moze by wykabinowac spota w naszych okolicach o to spoko że Laki wpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 a czemu tak? a czemu nie? chciales propozycje to napisalem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 a czemu nie? chciales propozycje to napisalem :gwizdanie: Krzysiu ja do Lucka rzech pisoł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 a czemu nie? chciales propozycje to napisalem :gwizdanie: Krzysiu ja do Lucka rzech pisoł sorry Bogdan, myslalem ze do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 a czemu tak? szefostwo mojej firmy nie wykazało chęci współpracy (nie dali podwyżki) no co ty, kiedy ;( w sobotę, już dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 następnym razem szukaj gdzieś bliżej nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 jeśli sugerujesz pracę z wami, to ja mam do niej za słabą psychikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 nie no chodziło mi bardziej o gminę Moerdijk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 o co? mieszkać bliżej was było by naprawdę spoko , no i gdyby cię Twoja wypuszczała częściej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy75 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no więc panowie sobota ? a gdzie dokładnie i o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi