Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi w tygodniu raczej odpada :) Mam nienormowany czas pracy i trudno mi się ustawić na jakąś konkretną godzinę :confused4:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 149,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dokładnie w tygodniu może być lipa chyba że późnym popołudniem :cool1: :cool1:

Opublikowano

Ja na tygodniu mógłbym pojawić się na spocie :) Tak się składa że jadę autem do internatu i do piątku będę w Koszalinie. Co do godziny to wiadomo że po szkole (po 16.00) :)

Opublikowano

Witam :cool1:ja jak już wcześniej pisałem to mogę się spotkać pod koniec kwietnia,w tym czasie pasuje mi każdy dzień tygodnia mam upragniony urlopik!!! :naughty:

Czarna_mamba2.jpg

Opublikowano

tia ja byłem na 3 spotach...a potem Temat Umarł :> ktoś marudzi że nie ma czasu..za daleko...nie odpowiednia pora...jak stare baby :angry:[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 01:57_________________________________________________hmm ja gówniarza...bo podjechałem i mówię że do wymiany rurka co idzie od Turbo...i przy okazji mam kpl wydech od 3.0 TDi i chcem na dwie rurki..i że plug &play tzn wspawanie i bangla...a on ze nie bawi się w takie coś... że za dużo roboty itd....pierdu pierdu... czekaj kiedyś był dobry a teraz obrósł w piórka :kwasny:

a Ty co do zimbabwe sie przeprowadziles?? :polew: :polew: drogo tam?? :>

ostatnio widzialem Cie kolo dzika, strabilem ale nic , zero reakcji..... :blink: swoja droga za te szybki to dowodzik powinien byc cofniety :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

Jarmary może moją żonę Widziałeś...hehe ...eee tam szybki robią robotę :naughty: Mam Chody W Policji :gwizdanie:

Opublikowano

To jest ktoś chętny na spota w tym tygodniu? :>

Opublikowano

A wracając do tematu rezania kata. Jak wygląda kwestia przeglądu ?

Opublikowano

przejdzie przeglad bez problemu. na mierniku nic nie wyjdzie.

Opublikowano

Byłem dzisiaj u Czekaja w sprawie kata.Wywala środek i wstawia z powrotem.

Czekaj jak to Czekaj że to nie legalne no ale mówi że około stówki :) :)

Opublikowano

Byłem dzisiaj u Czekaja w sprawie kata.Wywala środek i wstawia z powrotem.

Czekaj jak to Czekaj że to nie legalne no ale mówi że około stówki :) :)

i co kolego decydujesz się ?;)

Opublikowano

Jak będzie wolna stówka to zadzieram kiece i lecę do Czekaja :cool1: :cool1:

Opublikowano

no i git :good: fajnie turbo gwizdze jak nie ma kata :) jak wlozylem awxa to juz nie ma takiego efektu,ale na afnie to ladnie dmuchal :)

Opublikowano

To też tam do niego podskocze, mam turbo do czyszczenia to najpierw wywale kata...

Opublikowano

Jarmary może moją żonę Widziałeś...hehe ...eee tam szybki robią robotę :naughty: Mam Chody W Policji :gwizdanie:

a to mozliwe, bo nie bylo widac kto za wodze tam trzyma :kox: chody to i ja mialem, ale tylko do zeszlego czwartku jak mnie zatrzymali we Wroclawiu, wysiedli odrazu z miernikiem i Pan z TVNu w kamizelce z kamera :polew: :polew: a ja w drodze do Wloch czlowieku zapakowany, a Ci mi tu dowod zabieraja :wallbash: :wallbash:

Telefon do przyjaciela z Wrocka, 30min i foli nie ma, przeglad podbity, no i dowod z powrotem, ale co nerwow i stresu....a co najwazniejsze strata czasu to bania mala :naughty: wiec lepiej na Wroclaw sie nie bujaj :kox:[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 18:23_________________________________________________

przejdzie przeglad bez problemu. na mierniku nic nie wyjdzie.

no ja mialem na mierniku 70%,a powinno byc 30%max....wiec nie wiem jak kolego to mozliwe aby nic na nim nie pokazalo..... :gwizdanie: :gwizdanie:

swoja droga to mi na przedniej wybija 29%.... a szyba oryginal :mysli:

Opublikowano

co Uwaga Pirat :polew: :polew: Wrocław ja tam nawet nie smigam ..drogi Tragiczne mają ..kratery same :polew:[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 18:33_________________________________________________@ jarmary a tu chodzi o kata nie o szybki koledzy się pytają :polew:

Opublikowano

To też tam do niego podskocze, mam turbo do czyszczenia to najpierw wywale kata...

kolego jaki koszt czyszczenia turbo

Opublikowano

to zależy, ale 300-600zł trzeba dać - zależy u kogo :) chcesz regenerować czy tylko czyścić? bo można to zrobić samemu, tylko jest problem żeby ją rozkleić na pół, może być tak zapieczone że bez palnika sobie nie poradzisz :gwizdanie: