grzanek85 Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Zauważyłem ostatnio w kilku autach że zaworek ten po przekręceniu zapłonu cyka. U mnie jest cisza, kiedyś go wymieniałem na nowy, bo wywalało mi notorycznie błąd 575. Teraz błędu nie ma ale zaworek nie cyka jest cichy czy tak ma być.
Wihajster Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 szukasz dziury w całym.Jak wszystko działa jak trzeba to nie martw sie
spanky Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Zauważyłem ostatnio w kilku autach że zaworek ten po przekręceniu zapłonu cyka. U mnie jest cisza, kiedyś go wymieniałem na nowy, bo wywalało mi notorycznie błąd 575. Teraz błędu nie ma ale zaworek nie cyka jest cichy czy tak ma być. cykanie/nie cykanie nie jest wyznacznikiem dobrze dzialajacego zaworka N75 .... zrob dynamiczne logi 011 i bedziesz wiedzial czy dziala poprawnie .....
grzanek85 Opublikowano 16 Października 2007 Autor Opublikowano 16 Października 2007 Witam no niby wszystko jest ok, ale przezorny zawsze ubezpieczony :>. Lepiej dmuchać na zimne jak będę miał chwilę to zrobię 011 pzdr i dzięki
Rekomendowane odpowiedzi