olo2 Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Witam ostatnio zakupiłem a4.Zastanawia mnie że po przekręceniu kluczyka nie gasną lampki elektronika silnika i akumulator. Nie wiem czy to nic nie znaczy czy trzeba to skontrolować gdzieś na jakiejś stacji. Z góry dzięki za podpowiedzi
lesand Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 po przekręceniu kluczyka będą się palić, po odpaleniu silnika powinny zgasnąć
olo2 Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 Tak dokładnie palą się tylko czy po chwili nie powinny one zgasnąć jak pozostałe lampki.
steve69 Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Tak dokładnie palą się tylko czy po chwili nie powinny one zgasnąć jak pozostałe lampki. Gasną dopiero po uruchomieniu silnika. -- Pozdrawiam. Sławek
olo2 Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Opublikowano 18 Listopada 2010 Dzięki śliczne a już myślałem że coś mam pochrzanione. Myślałem że wszystkie lampki powinny gasnąc po chwili :h :good:
Rekomendowane odpowiedzi