mstan Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Witam Mam gorącą prośbę do wszystkich klubowiczów którzy dysponują instrukcja obsługi Audi w języku polskim. Jak kupiłem autko to usilnie szukałem instrukcji po Polsku,nie miałem szczęścia gdyż trafiałem na oryginalne. Po jakimś czasie zrezygnowałem bo wydawało mi się że wszystko już wiem.Autko miało wiele braków i poodłanczanych kabli więc miało prawo robić numery.Wiele się przy tym nauczyłem i oceniam,że wszystko powinno być dobrze,ale nie jest.Sygnalizuje mi to jedna z kontrolek Żółta z sylwetką samochodu w oryginale opisana jako "Elektronische Wegfahr-spere. Trochę czasu mi zajęło zanim skojarzyłem ją z objawami usterki ,gdyż bywało że sama gasła (więc nie dociekałem dlaczego).W chwili obecnej już wiem,że ma ona związek z dodatkowym immobilizerem i rozłącza mi układ zapłonowy. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
Gość spedyt Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,2784.30.html
Rekomendowane odpowiedzi