tomek_ros Opublikowano 17 Października 2007 Opublikowano 17 Października 2007 Witam i prosze o pomoc. Na przewodzie doprowadzenia paliwa do listwy wtryskiwaczy napękł przewód. Jest on przykręcany do listwy wtryskiwaczy a z drugiej strony zakuty jest do rurki prawdopodobnie z tworzywa i ta rurka i biegnie prawdopodobnie do zbiornika paliwa - dokładnie do filtra. Gdzie moge kupić taki przewód. http://img86.imageshack.us/my.php?image=fotka1kl5.jpg Na zdjęciu pokazałem o który przewód mi chodzi. strzałka wskazuje teżmiejsce pęknięcia. Pozdro i pomocy
tomek_ros Opublikowano 17 Października 2007 Autor Opublikowano 17 Października 2007 Dzieki za numer jutro dryndne do serwisu. A ten regulator ciśnienia gdzie się znajduje. Pozdrawiam
tomek_ros Opublikowano 17 Października 2007 Autor Opublikowano 17 Października 2007 Jest to rozbieralne i naprawialne czy tylko iść i kupić nowy. A jak można sprawdzić ten regulator Pozdro
tomek_ros Opublikowano 18 Października 2007 Autor Opublikowano 18 Października 2007 Rozumiem ale ja napisałem poprostu z wyprzedzeniem.dzięki
Rekomendowane odpowiedzi