JAREK10 Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Mam B5 1.6 z 97r. po mini lifcie w sedanie. Kierownicę mam klasyczną: Chcę zamienić poduchę na poliftową: Czy poduszkę poliftową da się przełożyć do kierownicy przedliftowej? Z góry dzieki, Jarek
Gwerty Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 nie pasuje musiałbys zmieniac cała kiere. i tez potrzebna jest redukcja wieloklinu.
Kowi87 Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 jak cos to mam taka poliftową poduche z kierą, tylko koło kierownicy trzeba obszyć
maarkus Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 najlatwiej wymienic kolumne kierownicza na duzy wieloklin,zalozyc swoja stara stacyjke i kupic kiere z poducha i tasma od lifta >W tedy nie trzeba sie meczyc z redukca przycinac wycinac.bylo na forum\ pozdro
JAREK10 Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 Ciężka sprawa z tymi liftami. Na razie odpuszczę sobie tą kierę i dam swoją do obszycia. Mam przedlifta i taki zostanie... Przynajmniej przez jakiś czas Dzięki za odpowiedzi. Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi