baki82 Opublikowano 18 Października 2007 Opublikowano 18 Października 2007 Jak wymontowac przepustnice i jak ja wyczyscic w AUDI A4 1600 Benzyna pamietaj o 2 punkcie regulaminu
P3ch Opublikowano 18 Stycznia 2008 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Właśnie używam opcji szukaj jestem na 13 stronie ( Patrze idelany temat którego szukam a tu co ? ) każa mi dalej szukać : )) Pozdrawiam
szczepanov Opublikowano 18 Stycznia 2008 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Mysle ze sprawa jest na tyle prosta ze mozna to samemu zobaczyc.A wiec otwierasz maske i patrzysz co musisz odkrecic i odczepic zeby przepustnica wyszla.Dla ulatwienia powiem ci ze nie musisz odczepiac wszystkich wezykow ale wtedy bedziesz musial ja wyczyscic na aucie.Do odkrecenia jej potzrbujesz imbus 5 (cztery sruby) i srubokret do poluznienia opasek.Nie zapomnij odpiac aku przed odpieciem przepustnicy.I bylo juz o tym wczesniej tylko cierpliwiej szukaj:)
Gość spedyt Opublikowano 18 Stycznia 2008 Opublikowano 18 Stycznia 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=16943.0
Rekomendowane odpowiedzi