Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A3 centrany z pilota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wiem ze to nie a4 ale tu jest duzo mądrych ludzi wiec napewno mi pomoga. Chodzi o audi a3 98r 3d jest w nim orginalny centralny zamek oraz mozna domykac szyby ale tylko z kluczyka a wiec nie ma pilota. I teraz pytanie co trzeba kupic aby orginalny centralny dzialal z pilota i domykanie szyb tez??

Opublikowano

cały sterownik centralnego zamka z funkcją domykania szyb np. taki http://moto.allegro.pl/item259390217_sterownik_centralnego_zamka_z_pilotami_magicar.html

albo poszukać jakiegoś sterownika z pilotem typu scyzoryk- wygląda PRAWIE jak ori

Opublikowano

Kup sterownik, podobny do tego który polecił FAN_AUDI z tym, że ja bym Ci polecił zamiast tego Magicara włożyć autoalarm Seo Dolphin.

Opublikowano

oki dzieki narazie jak cos kupie a beda mial problem z podlaczeniem to odezwe sie :)

Opublikowano

magicar którego ja mam to koreańska podróbka, wiedziałem o tym przy zakupie ale itak zamontowałem w aucie bo na poważny sterownik trzeba wycalować większy kesz i troche sytuacja mnie zmusiła - nie mam pojęcia jak długo pociągnie, może rok, może 2 a może 2 miesiące, kupujesz na własne ryzyko, na temat tego drugiego nic nie moge powiedzieć bo nigdy o nim nie słyszałem. kiedyś miałem w vectrze sterownik silicon-a- był niezawodny prze 8 lat użytkowania-raz tylko baterie zmieniłem w pilocie !!!!