Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polecany serwisy przyciemniające szyby w Audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wie ktoś w jakim stopniu sa przyciemnione fabrycznie szyby w a4 b6? bo przednie boczne i przednia msza przepuszczac 70% swiatła, a tylne nic nie musza przepuszczac. Tylko nie wiem czy seryjne juz sa jakos znacznie przyciemniane i czy sie oplaca sie wogole oklejac folia, a chcialbym zrobic wszystkie szyby w tym samym odcieniu.

Opublikowano

Ja mogę polecić gościa w Czeladzi robiłem u niego już 2 auta i zawsze idealnie robił czas wykonania 1 dzień. Gościu przyciemnia też szyby w salonach audi i wv i mrcedesa kiedy klienci sobie zażyczą.

Opublikowano

nie wiem czy było polecam zakład ciemneszyby.pl koło 3 stawów w katowicach oraz cały ślask przyciemniłem całe auto certyfikat 5 lat gwarancji jestem mega zadowolony, całe auto to robota z 4-5 godzin! ale naprawde profi robota!

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam ma ktoś namiar na dobrą firmę która przyciemnia szybki okolice Wrocławia???

• 2 lata później...
Opublikowano

Stec w Tarnowcu k/Tarnowa niestety przyciemniał w moim samochodzie szyby. Poprosiłem o folię koloru zielonego imitującą fabryczne przyciemnienie. Zaproponował folię firmy Global. Po przyjeździe po odbiór auta, folia, którą wykonał usługę była i jest koloru czarnego o oznaczeniu QDP Zaczął mi wciskać, iż jest ona zielona. Machnąłem ręką i samochód odebrałem. Jednak po paru dniach zauważyłem, że głównym profitem jaki otrzymałem od oszusta i partacza pana Tomasza Steca jest uszkodzone ogrzewanie tylnej szyby w postaci zerwanych drutów grzewczych na dwóch odcinkach. I tym sposobem fabryczną szybę tylną w pojeździe mam do wymiany. Co najlepsze zerwany kawałek drutu o dł. 7cm znajduje się nadal między szybą a folią w bliskiej odległości od swojego pierwotnego położenia. Przestrzegam przed tym artystą.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Małopolskie okolice Zakopanego lub ewentualnie krk polecicie kogoś ? I jak cenowo ??

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja polecam www.ciemne-szyby.pl z Katowic.

• 1 rok później...
Opublikowano

a z okolic Gdyni?