Młody_drog Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Witam, kupiłem niedawno wiązki drzwi z silniczkami do elektrycznych szyb. Teraz właśnie się szykuję do podłączenia wszystkiego do kupy. Tylko nie wiem dokładnie jak się za to zabrać, schemat z elsy wygląda tak: Uploaded with ImageShack.us Teraz tak, gdzie się podłączyć do A147 i A146 i B207 ? całą wiązkę drzwi tj rozgałęzienie z czarnej 20 pinowej kostki do głośnika, podświetlenia, silniczka i guzików szyb, tylko dalej jakie piny muszę wyprowadzić do tej kostki 20 pinowej? Jeszcze niestety się nie orientuję bardzo z tą elsą
ZuKeRs Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=162929.0 tutaj znajdziesz troche info tak na przyszlosc
Młody_drog Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 Oooo, a tego właśnie szukałem! Trochę słabo jest nazwany dlatego ciężko znaleźć, dzięki!! Ale temat ten jest do B7, czy wszystko wygląda tak samo w b6?
ZuKeRs Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 niewiem jak z b6, w/g mnie tak samo sie podlacza tylko inny modul komfortu ale najlepiej zapytaj sie bart-s on spec od tych tematow
Rekomendowane odpowiedzi