malinek21 Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Witam! Mam pytanie w czym może być problem nie działa oświetlenie przyczepki. Chciałem sprawdzić bezpiecznik 35 jest on odpowiedzialny za oświetlenie przyczepki. W moim aucie nie ma wogóle tego bezpiecznika oraz możliwości jego włożenia ponieważ nie ma tego gniazda.
mcm Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 miejsce bezpiecznika 35 na pewno jest, jeśli hak jest nieoryginalny może nie być tam bezpiecznika oświetlenia przyczepki
malinek21 Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 no własnie ja nie mam tego gniazda i a jak mozna sprawdzic czy mam oryginalny hak??
wiesiek3d Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Oryginalny hak jest firmy Westfalia i jest wypinany oraz blokowany kluczykiem.
malinek21 Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 posiadasz taki hak?to czyli jesli nie mam tego gniazda bezpiecznika to mam wogóle bezpiecznik do tego gniazda do przyczepki??
Rekomendowane odpowiedzi