Gość otfwebd Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 witam mam a4 z 2001 roku podgrzewane fotele i poduchy w nich dziś je wpinałem tzn próbowałem bo mam z jednym problemy:) zobaczyłem pod fotelem kierowcy 3 kostki i 3 wpięcia czyli ok ale pod siedzeniem pasażera są trzy kable żółty zielony i czerwony.dwa wpiąłem ale czerwonej nie mam gdzie wpiąć od czego jest czerwona kostka bo tak się składa że właśnie w tym fotelu nigdy nie działało mi podgrzewanie fotela dzieki za pomocz góry
wiesiek3d Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Popraw błędy bo nie można tego czytać. Sam na końcu sobie odpowiedziałeś, nie masz w nim podgrzewania.
majkel_majki Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Z tego co zrozumiałem z tego bełkotu to szukasz wpięcia czerwonej kostki. Fotele elektrycznie sterowanie mają w czerwonej kostce 2 kable, plus i masę, a kostka poduszki jest z 3 kablami, fotele sterowane mechanicznie mają w czerwonej kostce tylko masę dla poduszek i kostkę zapalnika z 2 kablami. Ta czerwona musi tam być, może wypięła się z koszyka i poszłą do góry.
Gość otfwebd Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 hmmm szukałem właśnie tej czerwonej i jej nie ma ani naq górze ani nigdzie i kabla tez brak:(
Rekomendowane odpowiedzi