Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ANB] 1.8T lift S-Line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Chcę kupić coś innego ale nie wiem jeszcze co, gdzie i za ile :) pozdrawiam[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 14:19_________________________________________________W każdym razie szkoda mi trochę sprzedawać, bo nic nie trzeba w nią inwestować i mimo że nie najnowsza, to na żywo jest naprawdę fajna. No i raczej trudno będzie kupić auto z niegorszym wyposażeniem..

Opublikowano

hello my friends, gdyby ktoś chciał kupic :)http://otomoto.pl/audi-a4-1-8-t-150km-s4-look-C20367037.html

niezła cenka, opada :blink: :blink: :blink:

czyli ja musiałbym zyczyc sobie za swoją padakę 23t zł :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

jaka cena takie auto :) jak ktoś lubi wózek po lakierze to na pewno kupi taniej. mozna kupic tanio sprowadzonego, ale policz sobie +/-1500 oplaty, 1500 rozrzad itp., ja dalem drozej, ale mam szyber, ksenon i cala mase wyposazenia, ładnych kołek tez nie kupisz za 1000 zł, więc cena jest mysle w miarę OK! :)

Opublikowano

Z wyglądu identyczna jak moja, tyle że mam quattro i alj.

Cenę dałeś sporą. Moim zdaniem jak za wersję fwd to za dużo... ale życzę powodzenia :>

Co to jest to EPC na licznikach? Tj. jakaś niewyłączalna kontrola trakcji?

Opublikowano
  • Autor

zdjęcje wklejki z książki gwarancyjnej z kodami opcji

15s4sgkas[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 20:45_________________________________________________http://postimage.org/image/15s4sgkas/

[br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 20:45_________________________________________________EPC to kontrolka silnika, po włączeniu motoru gaśnie. Może i duża ale w opisie ogłoszenia nie ma popeliny, więc pytanie, czy warto dać 15 tysi za burakowóz bez wyglądu, wpakować na dzien dobry 2000 zł, a auto nadal bedzie brzydkie?

Opublikowano

dobrze mówisz cinusek :good: takie same mam zdanie,że za dobrą i ładną bude nie wymagającą wkładu niestety trzeba położyć,tym bardziej że wszystko jest porobione(rozrząd itd) ja za swoją dokładnie tyle samo bym wołał :>

Opublikowano

samochod jest tyle wart ile ktos jest w stanie za niego zaplacic

ale powodzenia, moze ktos bedzie chcial wlasnie w takim stanie kupic

Opublikowano
  • Autor

musu nie mam, sprzedaż to tylko mój kaprys. Jak nie będzie chętnych to nie będę miał wyjscia.. będę jeździł do kolejnych wakacji :) I zmienię w końcu grill :)

pozdrawiam wszystkich klubowiczów :)

Opublikowano

Zajefajna z wyglądu :kox::naughty::decayed:. Gdybym miał kupić jeszcze raz A4 B5 to nad Twoją bym się poważnie zastanowił. Powodzenia w sprzedaży :hi::good:.