wojtek123 Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 Witam . Ostatnio usłyszałem wewnątrz auta takie buczenie basowe na postoju, jak silnik się rozgrzewa jak by ustawało . czy ktoś mi może podpowiedzieć czy to wydech się kończy jak tak to który czy to coś innego . [br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 14:33_________________________________________________to buczenie dokładnie słychać od strony filtra powietrza czy ktoś taki problem już rozwiązywał?
wrclaguna Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 no nie wiem , nagraj jakis filmik nobo jak mamy ci pomoc na odleglosc moze cos sie odkrecilo .Jak piszesz ze dochodzi z filtra powietrza sprawdz czy nie jest zapchany
wojtek123 Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Opublikowano 28 Listopada 2010 tez tak sobie pomyślałem bo mechanior mi go nie zmienił po wymianie oleju czyli może to być to?
Daimos Opublikowano 28 Listopada 2010 Opublikowano 28 Listopada 2010 przeczytaj to: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=169588.0
wojtek123 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2010 Witam koledzy. Sorki ze poruszam jeszcze ten raz temat buczenia w moje niuni ale mie to dobija . czytałem tu parę postów kolega tu podesłał . ale czy mój przypadek jest taki sam? buczy mi w srodku na wolnych obrotach i przy obrotach około 2tyś . dzwięk tak mi się wydaje ze słychac z okolicy filtra powietrza, filter wymieniłem powietrza nic nie dało . tłumiki wydaja się dobre plecionka tez dobrze wygląda . Byłem u mechanika powiedział ze te auta tak maja że miał ostatnio b7 kolezanki na warsztacie i tam to dopiero buczy . Obudowa filtra tez nie jest uszkodzona. Mechanik powiedział ze moze wymienic cały układ wydechowy a buczenie może zostać. Znalazłem tu przypadek że ktoś przeszlifował wałek rozrządu i to pomogło nie zdaje mi sie ze to było by to . Czy to może być zapchany katalizator? pomocy [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 12:46_________________________________________________W moim przypadku okazało się ze tłumik środkowy od środka się posypał. Czy ktoś z kolegów doradził by mi jaki najlepiej kupić ?
Rekomendowane odpowiedzi