_Solar_ Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 gałke tez w koncu wymieniłem bo była zabójcza :polew:
rafalekx Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ty się tak kurna z tymi modami nie rozpędzaj zara polowa grudnia będzie :gwizdanie:
_Solar_ Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 to wszystko było od św Mikołaja niezprawdaż puertoss ze zrobił małe prezenty
Iverson Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 no klasa Solar , witamy w battalionie
mrogal Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 no klasa Solar , witamy w battalionie no matko i corko swiat sie skonczył pakuje zabawki ide do innej piaskownicy joke
Iverson Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 ...a niech ma chopaczyna udane święta , najwyżej po nowym roku sie go zdegraduje
mrogal Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 ...a niech ma chopaczyna udane święta , najwyżej po nowym roku sie go zdegraduje jesli sie przyzna ze wszystko klei na klej na goraco :polew: :wink4:
puertoss Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 to wszystko było od św Mikołaja niezprawdaż puertoss ze zrobił małe prezenty a jakże
Kowi87 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Solariusz szaleje było ładowac na filtr powietrza osone z VRa wiecej zakrywa
_Solar_ Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 no klasa Solar , witamy w battalionie :> Solariusz szaleje było ładowac na filtr powietrza osone z VRa wiecej zakrywa spokojna Twa
slepy Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 no klasa Solar , witamy w battalionie :> Solariusz szaleje było ładowac na filtr powietrza osone z VRa wiecej zakrywa spokojna Twa ładnie, ładnie, stołki też eleganckie z Siedlca
_Solar_ Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 slepy ni skąd inąt a skąt Ty wiedzieć
slepy Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 slepy ni skąd inąt a skąt Ty wiedzieć bo też je licytowałem , ale mój maks był 150zł , bo nie miałem więcej $$$ , ale widzę że w eleganckim stanie i grzane, także dobry zakup
rafalekx Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 no wiec ja Cie przelicytowałem popatrz na to inaczej... gdyby nie slepy to byś miał foteliki spoooro taniej
slepy Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 no wiec ja Cie przelicytowałem popatrz na to inaczej... gdyby nie slepy to byś miał foteliki spoooro taniej popatrz na to inaczej... gdyby nie solar to bym wziął te fotele za 65zł Tak to sobie możemy gdybać , i tak za tą kase, to te fotele to za***ista okazja
rafalekx Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 nu nu jesteym zadowolniony Kiedy dostaniesz wypłatę? :gwizdanie:
slepy Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 nu nu jesteym zadowolniony no właśnie, ja sie w tym tygodniu biorę za moje kubełki , dokładam podgrzewanie i przeszywam materiał
mrogal Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 nu nu jesteym zadowolniony Kiedy dostaniesz wypłatę? :gwizdanie: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi