Aydaho Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Ma ktoś może PL wersję instrukcji do NaviPlus'a ? Ewentualnie wie skąd ściągnąć ? pyt2. - jest jakiś opis komunikatów edytowanych na FIS ?
verus Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 A czego tam nie możesz zrozumieć ? Obsługa tej navi jest prosta jak obsługa kuchenki mikrofalowej [br]Dopisany: 22 Październik 2007, 14:40 _________________________________________________ pyt2. - jest jakiś opis komunikatów edytowanych na FIS ? lewo, prawo, prosto i zawróć
Aydaho Opublikowano 22 Października 2007 Autor Opublikowano 22 Października 2007 A czego tam nie możesz zrozumieć ? Obsługa tej navi jest prosta jak obsługa kuchenki mikrofalowej [br]Dopisany: 22 Październik 2007, 14:40 _________________________________________________ pyt2. - jest jakiś opis komunikatów edytowanych na FIS ? lewo, prawo, prosto i zawróć a nic nie mam ciekawszych książek do czytania - PiS umoczył i nic się w TVN nie dzieje więc nie ma co oglądać to sobie instrukcję poczytać chciałem
verus Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 a nic nie mam ciekawszych książek do czytania - PiS umoczył i nic się w TVN nie dzieje więc nie ma co oglądać to sobie instrukcję poczytać chciałem zawsze możesz poczytać książkę telefoniczną
Aydaho Opublikowano 22 Października 2007 Autor Opublikowano 22 Października 2007 zawsze możesz poczytać książkę telefoniczną dzięki dawno się tak nie ubawiłem
lukaszr Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 dzięki dawno się tak nie ubawiłem Adam, a jak kupowałeś auto to poprzedni właściciel nie dał Tobie instrukcji ?? Tam rzeczywiście nie ma za dużo do rozgryzania Obsługa prosta jak budowa cepa - no prawie
Aydaho Opublikowano 29 Października 2007 Autor Opublikowano 29 Października 2007 Adam, a jak kupowałeś auto to poprzedni właściciel nie dał Tobie instrukcji ?? Tam rzeczywiście nie ma za dużo do rozgryzania Obsługa prosta jak budowa cepa - no prawie dał ...dostałem wszystko ale po niemiecku wszystko jest proste - wiem - są jednak jakieś tam podopcje czy korekcje które moge zmieniac a nie widzę specjalnie ( przynajmniej odrazu różnicy ) i o tym właśnie chciałem sobie poczytać więc jeżeli ktoś posiada PL lub ENG. to chętnie pożyczę - prosze o priv. EOT pytanie: jaka jest zasada działania GALA .. wiem o co w tym chodzi ale jak to powinno być ustawione bo gzrebie i nie widze różnicy jakoś ??
Raffi_wawa Opublikowano 2 Listopada 2007 Opublikowano 2 Listopada 2007 Mam instrukcję do Navi Plus po angielsku w formacie *.pdf Mogę Ci podesłac na maila (4,6 MB)
Rekomendowane odpowiedzi