Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Snake'owe Audi A4 (Gewinde AKTUALIZACJA)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak to świeci teraz, z czornym odbłyśnikiem :gwizdanie:

tez jestem ciekaw jak to swieci bo tez z poczatku chcialem sie w takie cos pobawic poki nie kupie zespolonych ;P

ale koniecznie kierunek dorób i mysle ze jakis by tu clear podpasowal co daja do dzielonych ala lift bo tego sie nie da tak spasowac zeby to sie komponowało chyba ale próbuj ;)

Opublikowano
  • Autor

Swieci tak samo a nawet lepiej bo odblyski wyczyszczone :tongue4: Tak ze zabieraj sie do roboty ;> No a na kierunek bedzie folia badz srodki malowane. Clear odpada bo troche wiesniacko by wygladal :kwasny: Ew. moze byc bialy dymiony :cool1: W tygodniu przyjdzie folia albo beda srodki malowane o ile da sie rozklejic i bedzie :good:

Opublikowano

Swieci tak samo a nawet lepiej bo odblyski wyczyszczone :tongue4: Tak ze zabieraj sie do roboty ;> No a na kierunek bedzie folia badz srodki malowane. Clear odpada bo troche wiesniacko by wygladal :kwasny: Ew. moze byc bialy dymiony :cool1: W tygodniu przyjdzie folia albo beda srodki malowane o ile da sie rozklejic i bedzie :good:

no to mialem na mysli ze taki bialy dymiony hehe wiosnki bym nie doradzal przecie ;P masz jakies foto co w srodku pomalowales ? i zarzuc fote np jak w nocy ta lampa wyglada jak masz wlaczone swiatlo :cool1: tak z czystej ciekawosci pytam

Opublikowano
  • Autor

W nocy tak samo jak przedtem swieci :) nie mam pojecia jak by ta fotke zrobic zeby byla roznica :P malowalem po boki tam gdzie swiatlo nie odbija sie i dol :D chyba ze podjedziesz do koro na spota i sam oberasz :hi:

Opublikowano

nie mam pojecia jak Ci moga te swiatla swiecic po tym jak pomazales odblysniki na czarno :mysli:

tez sobie przyciemnilem lampki, ale wymalowalem jedynie ramke, nie ruszajac odblysnika i wyglada tez spoko,

kierunku nie rozkleisz, nie ma bata, sam probowalem i sie mordowalem w ch#$ czasu, podgrzewanie, pilowanie, podwazanie i nic, zostawilem serie zanim nie wrzuce poliftow, chcialem na allegro kupic takie juz czarne cleary te kierunki, ale mimo zamowienia i mnostwa telefonow typ nie wysylal ich i dostal negatywa

Opublikowano

ten orzeł jak za czasów hitlerowskich wygląda :sick3: :sick3: :sick3:

Opublikowano
  • Autor

nie mam pojecia jak Ci moga te swiatla swiecic po tym jak pomazales odblysniki na czarno :mysli:

tez sobie przyciemnilem lampki, ale wymalowalem jedynie ramke, nie ruszajac odblysnika i wyglada tez spoko,

Swieca tak samo bo cale odblysniki nie sa pomalowane. Pomalowane zostaly te czesci ktore nie maja wplywu na skupianie swiatla. Tak ze jest :good: i sieci dobrze :cool1: Na poczatku mialem pomalowane same ramki ale swiatla prawie niczym nie roznily sie od ori :gwizdanie:

ierunku nie rozkleisz, nie ma bata, sam probowalem i sie mordowalem w ch#$ czasu, podgrzewanie, pilowanie, podwazanie i nic, zostawilem serie zanim nie wrzuce poliftow, chcialem na allegro kupic takie juz czarne cleary te kierunki, ale mimo zamowienia i mnostwa telefonow typ nie wysylal ich i dostal negatywa

Tak myslalem ze sie nie uda :( ale przyjdzie folia w takim razie :hi:

Opublikowano

modz modz sam jestem ciekaw bo tez mialem ta koncepcje w modzeniu Ekonomicznym xD

jak dasz rade to podjade do KOronowa zeby zrobic przymiare umnie hehe bo sie zastanawiam nad lampami w czerni tazke zespolonymi smoked w przyszlosci ;)

potem chyba ramka grilla obowiazkowo w czern pojdzie co ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Mam koncepcje aby caly gril czarny zrobic :D ale to juz jak se zmontuje inny :gwizdanie: a ustawic sie mozemy kiedys ;)

Nabyte pare tyg temu ;)

1425035787.th.jpg

No i się doczekałem :-D Ogladałem, szukałem i w końcu znalazłem w bdb stanie TA TECHNIX :cool:

1470513854.th.jpg

Narazie fotka z alledrogo ale niebawem zrobie swoje 8-)[br]Dopisany: 25 Luty 2011, 23:42_________________________________________________Pora na małą aktualizację.

Miałem mały przestój ale udało mi się wkońcu coś ruszyć :) Zrobione zostało:

-dokończony front

p1070032640x480.th.jpgp1070031640x480.th.jpgp1070027640x480.th.jpg

-przyciemnione tylne lampy

p1070030640x480.th.jpgp1070029640x480.th.jpg

beztytuu3lp.th.jpg

-na sam koniec wpadną owe wlepki na auto

p1070035640x480.th.jpg

Miał być już gwint ale czeka mnie wymiana wahaczy górnych i końcówek drążków tak że przy okazji jak już będę zakładał gwint wymienię zużyte elementy zawieszenia. Mam nadzieje ze nastąpi to w sobote :)[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 20:57_________________________________________________Setup na ten sezon zakończony. Z powodu braku pieniędzy nastepne mody będą bardzo drobne. Najważniejsze, że jest gleba :cool:

Wymienione zostaly gorne wachacze, koncowki drążków, olej i wszystkie filtry.

lezy jakies 6cm nizej ;)

p1070051.th.jpgp1070049.th.jpgp1070045u.th.jpgp1070044k.th.jpg

p1070043k.th.jpgp1070041j.th.jpgp1070039j.th.jpgp1070038.th.jpgp1070046.th.jpg

Opublikowano

wez wypier.... te nalepki JDM robisz ? :naughty: tylko to nie honda hehe i gejowsko wygladaja sciema tylnych lamp trzeba bylo czerwona folia dac ;)

a gwinta zazdroszcze ewidentnie brak go umnie ;/ ehh koziolka mam jak nic ;] chociaz na takiej feli z taka gleba w 4 o kazdego pajaca chyba przycierasz co ?

Opublikowano

a jaka jest ta whores felga :?:

ten stickers tuning mogłeś sobie podarować :thumbdown:

Opublikowano

no właśnie.. nalepki uważam, że mogły poczekać np. na lepszą felgę.. ale ogólnie na tym gwincie jest fajnie. tylko felgi w ogóle nie pasują :thumbdown:

Opublikowano

ale dojebane naklejki :decayed:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Dzis dokonalem zakupu nowego kola. Taki prezent na dzien dziecka :D Jeszcze trzeba sroby kupic i hmmm chyba dystanse 225/45, 15mm i ET60 beda troche za male ;/ Glownie chodzi o obcieranie od wewnetrznej strony...

1614122284.th.jpg

No i pamiatka z trasy :D

20110601q.th.jpg

Opublikowano

:polew: ten wiszacy kogut jest zaje...sty :polew:

ladne fele :wink4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Hehe wszyscy sie ogladaja za kurakiem :D[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2011, 17:57_________________________________________________Wiec kolo juz na miejscu :) Przy okazji wymienone tylne heble ;) Opony troche za szerokie, do tylu bedzie musial byc wiekszy dystans i trzeba skrecic gwintu... Dzis tyle łacznie z umyciem i woskowaniem udalo mi sie zrobic...

p1080001a.th.jpgp1080002q.th.jpgp1080003e.th.jpg

p1080004m.th.jpgp1080005d.th.jpg

p1080006b.th.jpgp1080007g.th.jpgp1080009.th.jpg