siemian Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Oj mam wielki sentyment do jedyneczki cabrio... Trzy lata takim jezdziłem... Moje pierwszde autko :] Ale teraz jak na podjezdzie stanie a4 to niestety bede musial sprzedać moją Perełke bo na utrzymanie dwóch aut mnie (narazie) nie stać... Pozwole sobie wkleić pare fotek... ...a jak trzeba sie czasem pochwalić :]
boberek Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Opublikowano 8 Maja 2009 No to nowe foty na sezon 2009 wymiana zamków od Audi 80 rozpórka dół
Cristoforo Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 te auta nigdy sie nie starzeją piekne auto i ten kolor co raz bardziej przekonuje sie do klasyka
boberek Opublikowano 8 Maja 2009 Autor Opublikowano 8 Maja 2009 a warto jeszcze jutro czeka mnie troche pracy ale zaczynam juz nim jezdzić bo zeszły sezon nie za bardzo jakos miąłem ochote ale ochota w tym sezonie wraca
topor Opublikowano 9 Maja 2009 Opublikowano 9 Maja 2009 pieknosc, skoncze swoj projekt zwiazany z A4 i biore sie za MK1 w cabrio;)
Reggi Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Piotrek poka środek z moją drzewnianą kierownicą
boberek Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Opublikowano 11 Maja 2009 twojej drewnianej kierownicy nie ma juz dawno teraz jest Nardi
Reggi Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 twojej drewnianej kierownicy nie ma juz dawno ;( Sprzedałeś ?
lelus_DT Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 super autko mam sentyment do tego modelu bo sam kiedys taki posiadalem (moje pierwsze autko) Szkoda ze musialem go sprzedac bo tez byl unikatowy (ostatnie wydanie 92r. ori tuning Carmana, siedzenia recaro itd... wszystko ori z fabryki ) gratuluje samochodziku i mysle ze rowniez kiedys powroce do tego modelu
boberek Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Opublikowano 11 Maja 2009 super autko mam sentyment do tego modelu bo sam kiedys taki posiadalem (moje pierwsze autko) Szkoda ze musialem go sprzedac bo tez byl unikatowy (ostatnie wydanie 92r. ori tuning Carmana, siedzenia recaro itd... wszystko ori z fabryki ) gratuluje samochodziku i mysle ze rowniez kiedys powroce do tego modelu no to miałes piękną wersje Sport Line Tuning Karmana to nie tuning tylko tak wychodzil z fabryki warto powrócic do takiego auta zeby miec banana na twarzy [br]Dopisany: 11 Maj 2009, 09:17_________________________________________________ twojej drewnianej kierownicy nie ma juz dawno ;( Sprzedałeś ? sprzedąłem dwa lata temu ale nie płacz jest teraz na allegro pęknieta w tym samym miejscu http://moto.allegro.pl/item621818597_kultowa_drewniana_kierownica_vw_mk1_mk2.html
lelus_DT Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 no to miałes piękną wersje Sport Line Tuning Karmana to nie tuning tylko tak wychodzil z fabryki warto powrócic do takiego auta zeby miec banana na twarzy [br]Dopisany: 11 Maj 2009, 09:17 no wlasnie tak myslalem ze cos pomieszalem swojego dorwalem na szrocie w niemczech, na pierwszy rzut oka wygladal jak zlom nie jezdzony z pare miesiecy (zakurzony, zawalony lisciami...itd) ale polerka lakieru , pranko tapicerki i wyszlo naprawde bardzo zadbane autko wprost niedopoznania fajna sprawa sobie tak dopiescic takiego dzionka sama radosc ... zwalszcza ze w niemcowni mozna dorwac takie cacko za nieduze pieniadze... pozdrawiam
Reggi Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 sprzedąłem dwa lata temu ale nie płacz jest teraz na allegro pęknieta w tym samym miejscu http://moto.allegro.pl/item621818597_kultowa_drewniana_kierownica_vw_mk1_mk2.html Tak..to zdecydowanie moja Nieźle się trzyma jak na tyle lat
boberek Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Opublikowano 11 Maja 2009 no to miałes piękną wersje Sport Line Tuning Karmana to nie tuning tylko tak wychodzil z fabryki warto powrócic do takiego auta zeby miec banana na twarzy [br]Dopisany: 11 Maj 2009, 09:17 no wlasnie tak myslalem ze cos pomieszalem swojego dorwalem na szrocie w niemczech, na pierwszy rzut oka wygladal jak zlom nie jezdzony z pare miesiecy (zakurzony, zawalony lisciami...itd) ale polerka lakieru , pranko tapicerki i wyszlo naprawde bardzo zadbane autko wprost niedopoznania fajna sprawa sobie tak dopiescic takiego dzionka sama radosc ... zwalszcza ze w niemcowni mozna dorwac takie cacko za nieduze pieniadze... pozdrawiam czerwony był ??? sprzedąłem dwa lata temu ale nie płacz jest teraz na allegro pęknieta w tym samym miejscu http://moto.allegro.pl/item621818597_kultowa_drewniana_kierownica_vw_mk1_mk2.html Tak..to zdecydowanie moja Nieźle się trzyma jak na tyle lat ja ja pamietam po pęknięciu
lelus_DT Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 no to miałes piękną wersje Sport Line Tuning Karmana to nie tuning tylko tak wychodzil z fabryki warto powrócic do takiego auta zeby miec banana na twarzy [br]Dopisany: 11 Maj 2009, 09:17 no wlasnie tak myslalem ze cos pomieszalem swojego dorwalem na szrocie w niemczech, na pierwszy rzut oka wygladal jak zlom nie jezdzony z pare miesiecy (zakurzony, zawalony lisciami...itd) ale polerka lakieru , pranko tapicerki i wyszlo naprawde bardzo zadbane autko wprost niedopoznania fajna sprawa sobie tak dopiescic takiego dzionka sama radosc ... zwalszcza ze w niemcowni mozna dorwac takie cacko za nieduze pieniadze... pozdrawiam czerwony był ??? dokladnie byl czerwony
lelus_DT Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 identyko nawet te naklejeczki mial z tylu na blotnikach "sportline" tylko fele mial BBS;a ale tez czarne
Bartass_1 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Pogratulować furki!! Czysty german na bbs'ach
Rekomendowane odpowiedzi