stapi Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Mam taki problem. Po przekroczeniu ok 3800 obr. auto gwałtownie traci moc. Pojawił się błąd 575. Podczas testów kierownica turbiny porusza się, ale wydaje przy tym takie jakieś brzęczenie. Dźwięk ten pojawia się również prawie zawsze po zgaszeniu silnika. Zrobiłem kilka logów. Proszę o wyrozumiałość, gdyż robiłem to pierwszy raz. Jakby ktoś z kolegów miał odrobinę czasu to proszę o pomoc
spanky Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 nie wiem jak inni .. ale ja logów nie widze ....
Wihajster Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 widac ale sa zle zrobione gaz nie na max!!a poza tym widac ze strasznie przeladowywuje.Turbo do czyszczeniai w trakcie logów łapłes notlaufa do tego
stapi Opublikowano 23 Października 2007 Autor Opublikowano 23 Października 2007 Gaz był napewno w podłogę, dzisiaj wymieniłem jeszcze wężyk od kierownicy turbo bo był załamany, zobaczę jutro, może coś pomogło. A może to sprawka N75?
spanky Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 A może to sprawka N75? moze ...
gadi Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Ja dziś też podpinałem się pod VAG i mam ten sam problem błąd 575 Turbo przeladowywuje do 1,4 bar
Rekomendowane odpowiedzi