akjam Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Witam. 1. Proszę o nr lusterka/wkładu asferycznego - podgrzewanego - strona prawa - EUROPA. 2. Oraz nr drugiej części elementu mocującego ORI przedniej lewej wycieraczki gumowej. To mocowanie składa się z dwóch części. Nr części którą posiadam... 3D0 864 523A Mam nadzieję, że zrozumiale to napisałem. Z góry dzięki.
akjam Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 Dzięki kolego. Myślę, że to powinno mi pomóc. Mógłbyś jeszcze podać nr wkłądu lusterka prawego asferycznego podgrzewanego? [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 16:48_________________________________________________Ludziska PLS o sprawdzenie tego wkładu.
ROBERT Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Wybierz sobie które to jest (myślę że to te zaznaczone) - o ogrzewaniu nic nie pisze , także chyba wszystkie są ogrzewane
akjam Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 Dzięki bardzo! Na pewno coś z tego wybiorę!
ROBERT Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 o grzanych nic nie pisze , potem są już tylko "konvex'y"
akjam Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 Mam lewe grzane 8E0 857 535 E i wydaje mi się, że to które zaznaczyłeś jest odpowiednikiem lewego więc powinno być grzane. Zerknij jeszcze na ten drugi problem w pierwszym poście. Chodzi o lewą wycieraczkę przód - kierowcy.
ROBERT Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Troszkę nie rozumiem tego - "z dwóch części" Chodzi ci o ten okrągły plastik w dywaniku ? I on składa się dwóch części ?
akjam Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 Dokładnie. Jest skręcany. Na tej części którą mam 3D0 864 523A jest gwint - tworzywo sztuczne (plastyK).
ROBERT Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 3D0864523A takiego nr. ETKA 7.0 nie znalazła w ogóle , ETKA 7.2 znalazła ale nie ma rys. do tej części A nie będzie przypadkiem tak że te dwa elementy będą jedną częścią o nr. 3D0864523A ( jakby był do niej drugi element to ETKA by go wskazała jako "w razie potrzeby zastosuj ... " ) A po drugie , prawy dywanik masz kompletny ? Jeżeli tak to spróbuj to rozkręcić i sprawdzić czy jest na tej "szukanej" części jakiś nr.
akjam Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 3D0864523A takiego nr. ETKA 7.0 nie znalazła w ogóle , ETKA 7.2 znalazła ale nie ma rys. do tej części A nie będzie przypadkiem tak że te dwa elementy będą jedną częścią o nr. 3D0864523A ( jakby był do niej drugi element to ETKA by go wskazała jako "w razie potrzeby zastosuj ... " ) A po drugie , prawy dywanik masz kompletny ? Jeżeli tak to spróbuj to rozkręcić i sprawdzić czy jest na tej "szukanej" części jakiś nr. No chciałem to sprawdzić ale Póki co nie mam jeszcze tych dywaników u siebe bo po tamtej zimie zostawiłemje u brata ale jutro już powinny być u mnie to wtedy sprawdzę. Dzięki!
Rekomendowane odpowiedzi