Gniady Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Koledzy puściło!!! wszystko działa jak należy trochę denaturatu no i ta odwilż pomogła jednak nalałem teraz porządnego płynu zimowego zapaszek znikł o smaku denaturatu już jest dobrze dzięki za pomoc koledzy klubowicze Piszesz o smaku denaturatu mnie sam zapach odrzuca :>nawet nie próbuje.-trucizna
kuchar222 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 no i godzinka w garażu pomogła co prawda tył jeszcze nie pryska ale najważniejszy przód tył z czasem też pewnie zadziała
chriss Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 no i godzinka w garażu pomogła co prawda tył jeszcze nie pryska ale najważniejszy przód tył z czasem też pewnie zadziała a nie mówiłem,tył też odpuści z czasem przecież nie ma innego wyjścia
DeeJay_Kill Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Mówcie, co chcecie - ja przy zamarznięciu płynu i samej pompki, po prostu zrobiłem sobie herbatę, wlałem 2 szklanki gorącej wody z czajnika do zbiorniczka, następnie wypiłem herbatę, poszedłem do auta, wypsikałem całą tę wodę i zalałem płyn zimowy
Luka3s Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Mówiłem od początku że Denek jest najlepszy na rozgrzanie
Rekomendowane odpowiedzi