Filemon75 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Dzisiaj podczas jazdy usłyszałem dziwny dźwięk wydobywający się z miejsca gdzie jest sterowanie szyberdachem . Dźwięki te przypominają brzęczenie silniczka , takie piski i zgrzyty jakby silniczek chodził zatarty . Stało to się gdy szyber był zamknięty , przy otwieraniu nadal to słychać a przy zamykaniu ustaje . Piszczy później przestaje i tak co jakiś czas , te piski nawet się załączają gdy nic z autem nie robię ,na postoju . Najlepsze jest to że po zamknięciu samochodu nadal to piszczy ! Chyba wyjmę bezpiecznik bo auto stoi na parkingu i nie wiem co się będzie działo . Proszę o szybką pomoc .
arczi900819 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ja bym podpiął vag-a i sprawdził moduł komfortu może sypnąć jakimś błędem
Filemon75 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2010 Podpiąłem Vag i zero błędów . Włożyłem bezpiecznik , na razie nie słychać nic dziwnego . I nadal nie wiadomo co to jest .
arczi900819 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Może wilgoć, albo coś nie łączy
Rekomendowane odpowiedzi